- Kankilerin yeni topiği -buyrun hanımlar-

heytt ne oluyuuuuuuuuu
şuan oturamıyorum oturmak istediğimde gelim okuyacağım buralarıııııııııııııı

Deryacık üzüldüm yaaaa inş en kısa zamnda toparlarsın cnm

iyi geceleerrrrrrrr
İyiyim diyim iyi olayım
Dr. düzelmeler var dedi ama nasıl hayatını değiştiriyor insanın fıtık denen şey
4-5 yıl diyor bana sırt ve bel güçlendirmesi ve düzelebilmem için
tamamen geçmeyecekmiş ama
Kullanacağım ilaçlara bir sınır koymadı devam dedi sadece
dozları düşürüldü birazakannehir
dinlenme saat ve süreleri uzatıldıakannehir
İnsan dinlenirkende sıkılıyor yahu:kedi:
yüzme ve spor kurtarıcım olacak inşallah
bütün sırt sinirlerimi hissediyorum tek tek batıyor gıcıklar
o anda ne olursa olsun uzanıyorum işte
yatağımdan giydiğim ayakkabıya kadar değişti
Kısacası yaşamımı değiştirdi
Aman çok dikkat edin nolur çektiğiniz acılar hiç birşeye değmiyor
geri dönüşü olmayan bir rahatsızlık

Yarın fizik tedaviye başlıyoruz kısmetse
umarım Dr.lar ın beklediği yönde cevap veririm tedaviye

Son günlerde hiç sinirlenmiyorum dünya yıkılsa umrumda değil kendime şaşırıyorum aslında sinirlenmemek mümkünmüş heheheheeesempatiksalakcinni
Sinirlenmeyince ağrımda olmuyor çok fazlakaydirigubbakcemile2

ayyy işte böyle senden ne haber sen nasılsın

ayy canım ya geçmiş olsun büyük ihtimalle bende doktora gitsem bana bunları diyicek...katılıyorum insanın hayat düzeni artık düzen olmuyor .....ağrılar çok fena benim2.doğumdan sonra daha da ilerledi bel ağrım zaten ayak ağrılarımı ve birden bire çıkan taban düzleşmelerim enteresan.....bir gün iki büklüm tutulmuş yarım adam doktora gitmezsem iyidir..ihmal çok ediyorum kendimi .....çok dikkat et hazır çocuğunda yokken ol tedavini doğumlar tetikliyor bu hastalıkları çünkü=(kendine iyi bak tatlışım geçmişler ola....:teselli:

Deryacık üzüldüm yaaaa inş en kısa zamnda toparlarsın cnm

ayy canım ya geçmiş olsun büyük ihtimalle bende doktora gitsem bana bunları diyicek...katılıyorum insanın hayat düzeni artık düzen olmuyor .....ağrılar çok fena benim2.doğumdan sonra daha da ilerledi bel ağrım zaten ayak ağrılarımı ve birden bire çıkan taban düzleşmelerim enteresan.....bir gün iki büklüm tutulmuş yarım adam doktora gitmezsem iyidir..ihmal çok ediyorum kendimi .....çok dikkat et hazır çocuğunda yokken ol tedavini doğumlar tetikliyor bu hastalıkları çünkü=(kendine iyi bak tatlışım geçmişler ola....:teselli:

canlar çok teşekkür ederim
Casmin kuzum nolur ihmal etme dr.um moral verici konuşuyor ama MR raporunu okuyunca fena oldum 10 gün sonra verdiler raporu
omur ilikdeki boşluk resmen görülüyor MRda çok üzücü
hayatım bu kadar yavaşladığına inanamıyorum
Basit bir sporla başladı ağır kaldırmalar ilerletti
Birazcık ağrın bile olma mutlaka git Dr. en azında bişey yoksa bile( dilerim yoktur) olmadığını öğren
Fizik tedaviye başlandı işte nasıl canım yanıyor
hadi bir saat çekicem bu acıyı sonra masaj yapıp rahatlatıyorlar ama akşam eve geldiğimde çektiğim acılar sabahlara kadar uyuyamıyorum
Ağrı kesicilerle kas gevşetici uyku verici ilaçlar
hee birde unutkanlık yapıyor ki sorma
elimde bardak deli deli ne yapıcam diye düşünüyorum ne yapıcam su içicem sadece:roflol:
Geçecek diyorlar ilk kez fizik tedavi aldığım ve artık sinirlerim çok hassas olduğu için normalmiş bağladıkları makinaların canımı yakması
Birde iğne yerleri ödem yapmış oturamıyorum adam gibi:sinifsinif:boshayallersmile
Korseye alışkın değilim ama takamam lazım korse terletiyor sıkıştırıyor:kedi:
5 yıl bu şekilde yaşarsam sanırım ilerde böyle ağrı ve acılarım olmayacakmış
İnşallah geçer böyle inanıp böyle umuyorum
Yatağımda ayakkabıma değişti hayatım valla
uzun uzun anlatım gözünüz korkmasın ama anlatmayada devam edicem
Görün ki ihmal etmeyin bende ihmal ettim ve sinirlerim zedelendmeye başlamış
Keşke demenin faydası yok
Bundan sonra dikkatli yaşıcam
En kısa zamanda git ve mutlaka MR iste mutlaka ben önceki dr.u ikna edemedim MR için neymiş önemli bi ağrı değilmiş tam 4 ay sonraki halime bak
Neyse inaşşalh geçecek
Rabbim herkese şifa vesin:Saruboceq:

deryam kuzum ne oldu sana rahatsızlandınmı en son gördüğümde iyiydin.
çoook geçmiş olsun tatlım aklımdasın arıycam canım seni ilk fırsatta ama şimdi çıkmam gerek bizimki uykudan kalktı türküsünü söylüyor içerde :emir_bebek: artık saat kaça kadar otururuz allah bilir........mirmirmirmir

deryam kuzum ne oldu sana rahatsızlandınmı en son gördüğümde iyiydin.
çoook geçmiş olsun tatlım aklımdasın arıycam canım seni ilk fırsatta ama şimdi çıkmam gerek bizimki uykudan kalktı türküsünü söylüyor içerde :emir_bebek: artık saat kaça kadar otururuz allah bilir........mirmirmirmir

canım benim çok saol bekliyorum telini
Özledim valla kuzuyu
Bende anlamadım işte tam ne olduğunu
Birden oldu ve bir anda bu kadar kötüleşeceğimi bilmiyordum
Neyse geçecek diye umut ediyorum:Saruboceq:

slm kızlar a.s.
antalya ya dittim geldimmm bak derya hemen hastalanmışş hiç başınızı boş bırakmaya gelmioo
kuzum ne oldu sana böyle yaaa
ne olur dikkat et kendine
işlerimiz gene yoğunlaşıcak gene bir kongre var sonra bi kaç ay rahatım
böyle işteeee

yawru bırak git sen beni sonra gel hesap sorohaoldumsmile:gitme:
yaa deme bana antalya içim yanıyor gidemedik tatile birdeboshayallersmile:gitme: deniz hayali kurduk
Neyse inşallah güzel bir dinlenme tatili yaparız kociğimle baş başa
Bu arada msndeydin kaçtın görmedim sanmaaaaaaaŞeniz

Ben varken kimse olmiyyiiiiiiiiiiiiiiiii

benv arım canım elif kucağımda bakalım ne kadar kalabilceğiz nette inşallah canm en kısa zamanda atlatır sağlığına kavuşursun bizde tatil yapamadık bu sene inşallah seneye diyorum hem benim bıdık ayaklanmış olacak allah nasip ederse bu kışı bunun hayaliyle geçircem..

deryacıım çok zor ya insanın sağlığının bozulması çok kötü bişey sebep ne olursa olsun..geçmişler olsun vallahi bebenkim var mr neyim istese çektiremem heralde=(şu devrede...ama benim boynumdan kaynaklanan bir boyun düzleşmem duruş bozukluğum var ...birde işin içine ayaklarda ki düzleşmeler kastıldı 2 senedir..doktor dedi bu başlangıç dizine belişne kadar ağrıyacak araya bir de hamilelik sıkıştırınca şimdi belim kopuyor ama fıtık daha farklı sanırım sen tamamen hareket noksanlığı yaşıyorsun gbaliba...benimkinde öyle değil işlkerime devam ediyorum ama çok tutuk belim yavaş yavaş açılıyor eğilip lakarken zorlanıyorum birde...canım yaaa...vallahi çok üzüldüm.....geçmişler olsun tatlım...

benv arım canım elif kucağımda bakalım ne kadar kalabilceğiz nette inşallah canm en kısa zamanda atlatır sağlığına kavuşursun bizde tatil yapamadık bu sene inşallah seneye diyorum hem benim bıdık ayaklanmış olacak allah nasip ederse bu kışı bunun hayaliyle geçircem..

İnşallah canım bugün biraz iyiyim sanki
Elifin denizde oynadığını hayal ettimde ne tatlı olur
İnşallah güzel bir tatil yaparsınız:lepi:

deryacıım çok zor ya insanın sağlığının bozulması çok kötü bişey sebep ne olursa olsun..geçmişler olsun vallahi bebenkim var mr neyim istese çektiremem heralde=(şu devrede...ama benim boynumdan kaynaklanan bir boyun düzleşmem duruş bozukluğum var ...birde işin içine ayaklarda ki düzleşmeler kastıldı 2 senedir..doktor dedi bu başlangıç dizine belişne kadar ağrıyacak araya bir de hamilelik sıkıştırınca şimdi belim kopuyor ama fıtık daha farklı sanırım sen tamamen hareket noksanlığı yaşıyorsun gbaliba...benimkinde öyle değil işlkerime devam ediyorum ama çok tutuk belim yavaş yavaş açılıyor eğilip lakarken zorlanıyorum birde...canım yaaa...vallahi çok üzüldüm.....geçmişler olsun tatlım...

canım benim çok saol sende ihmal etme sanada geçmiş olsun
Fıtık sinirlerimi sıkıştırdığı için ağrıları ve hayataına yansıması çok farklı evet
Spor yapamıyorum mesela uzun süre ayakta kalırsam bütün sırtıma sol ağırlıklı
Sinir uöları batıyor sanki iğne batar gibi sonra şiddetleniyor ve en son artık uzanmadıysam ya da oturmadıysam yanmaya kadar ilerliyor
En keyiflisi yatmak gerçi insan ondan da sıkılyor bir süre sonra
ev de iş yapamıyorum sürekli
Dün mesela bi çorba bi dolma yaptım çoğunu oturarak akşam çok ağrı çektim
İşleri bölmem gerekiyor
yavaş yavaş yapmam gerekiyor
kaplumbağa hızında :roflol:

şevvalim onlinesin :))
napıyosunn
cimcimecik nasılll

aa seyma bana almış :sinifsinif:
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış değil de kovdururlarmış şakkıdı
ama geri gelicektir lülülülülülü

selam b&m aynen canım valla ne yapıp edip kızı gönderdiler ama geri gelecek gidişi suskun oldu ama dönüşü muhteşem olacak :dance:

selam b&m aynen canım valla ne yapıp edip kızı gönderdiler ama geri gelecek gidişi suskun oldu ama dönüşü muhteşem olacak :dance:

dönüşünün muhteşem olacağına eminim sengözlerimebaksanab aklinialirimsmile

nolmuşşşş
şeyma ban mı almış
eeee bi haber ben :roflol:

şeyma ceza almış canım ama bazı arkadaşlarda meydanı boş bulmuş kızın arkasından abuk subuk yazılarına devam ediyorlar

Slm bende şeymanın ilkokuldan beri arkadaşıyımartık bende aranızadayım...
Şeyma ban almışyeni gördüm ama umrunda olmadığına eminim
Kimse onu korkutamaz kaçıramaz o son noktayı koymadan hiç biyerden temelli gitmez.....
Birileri onun arkadaşlarınıda eklemişşş bu kadar küçülürmü acizleşirmi bi insan çok güldük...
Meyve veern ağaç taşlanır...Şşeymayı takip eden çok kişiymiş meğer...

canım çekemiyorlarki kızı ondan böyle oluyor ama bilmiyorlar şeyma ağzını açarsa ne kadar kötü olacak ama kim ne yaparsa yapsın onun umrunda değil :umursamaz:

X