Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceleerrrrrrrr
İyiyim diyim iyi olayım
Dr. düzelmeler var dedi ama nasıl hayatını değiştiriyor insanın fıtık denen şey
4-5 yıl diyor bana sırt ve bel güçlendirmesi ve düzelebilmem için
tamamen geçmeyecekmiş ama
Kullanacağım ilaçlara bir sınır koymadı devam dedi sadece
dozları düşürüldü birazakannehir
dinlenme saat ve süreleri uzatıldıakannehir
İnsan dinlenirkende sıkılıyor yahu:kedi:
yüzme ve spor kurtarıcım olacak inşallah
bütün sırt sinirlerimi hissediyorum tek tek batıyor gıcıklar
o anda ne olursa olsun uzanıyorum işte
yatağımdan giydiğim ayakkabıya kadar değişti
Kısacası yaşamımı değiştirdi
Aman çok dikkat edin nolur çektiğiniz acılar hiç birşeye değmiyor
geri dönüşü olmayan bir rahatsızlık
Yarın fizik tedaviye başlıyoruz kısmetse
umarım Dr.lar ın beklediği yönde cevap veririm tedaviye
Son günlerde hiç sinirlenmiyorum dünya yıkılsa umrumda değil kendime şaşırıyorum aslında sinirlenmemek mümkünmüş heheheheeesempatiksalakcinni
Sinirlenmeyince ağrımda olmuyor çok fazlakaydirigubbakcemile2
ayyy işte böyle senden ne haber sen nasılsın
Deryacık üzüldüm yaaaa inş en kısa zamnda toparlarsın cnm
ayy canım ya geçmiş olsun büyük ihtimalle bende doktora gitsem bana bunları diyicek...katılıyorum insanın hayat düzeni artık düzen olmuyor .....ağrılar çok fena benim2.doğumdan sonra daha da ilerledi bel ağrım zaten ayak ağrılarımı ve birden bire çıkan taban düzleşmelerim enteresan.....bir gün iki büklüm tutulmuş yarım adam doktora gitmezsem iyidir..ihmal çok ediyorum kendimi .....çok dikkat et hazır çocuğunda yokken ol tedavini doğumlar tetikliyor bu hastalıkları çünkü=(kendine iyi bak tatlışım geçmişler ola....:teselli:
deryam kuzum ne oldu sana rahatsızlandınmı en son gördüğümde iyiydin.
çoook geçmiş olsun tatlım aklımdasın arıycam canım seni ilk fırsatta ama şimdi çıkmam gerek bizimki uykudan kalktı türküsünü söylüyor içerde artık saat kaça kadar otururuz allah bilir........mirmirmirmir
slm kızlar a.s.
antalya ya dittim geldimmm bak derya hemen hastalanmışş hiç başınızı boş bırakmaya gelmioo
kuzum ne oldu sana böyle yaaa
ne olur dikkat et kendine
işlerimiz gene yoğunlaşıcak gene bir kongre var sonra bi kaç ay rahatım
böyle işteeee
Ben varken kimse olmiyyiiiiiiiiiiiiiiiii
benv arım canım elif kucağımda bakalım ne kadar kalabilceğiz nette inşallah canm en kısa zamanda atlatır sağlığına kavuşursun bizde tatil yapamadık bu sene inşallah seneye diyorum hem benim bıdık ayaklanmış olacak allah nasip ederse bu kışı bunun hayaliyle geçircem..
deryacıım çok zor ya insanın sağlığının bozulması çok kötü bişey sebep ne olursa olsun..geçmişler olsun vallahi bebenkim var mr neyim istese çektiremem heralde=(şu devrede...ama benim boynumdan kaynaklanan bir boyun düzleşmem duruş bozukluğum var ...birde işin içine ayaklarda ki düzleşmeler kastıldı 2 senedir..doktor dedi bu başlangıç dizine belişne kadar ağrıyacak araya bir de hamilelik sıkıştırınca şimdi belim kopuyor ama fıtık daha farklı sanırım sen tamamen hareket noksanlığı yaşıyorsun gbaliba...benimkinde öyle değil işlkerime devam ediyorum ama çok tutuk belim yavaş yavaş açılıyor eğilip lakarken zorlanıyorum birde...canım yaaa...vallahi çok üzüldüm.....geçmişler olsun tatlım...
selam b&m aynen canım valla ne yapıp edip kızı gönderdiler ama geri gelecek gidişi suskun oldu ama dönüşü muhteşem olacak :dance: