Kankiler Yine Buluştu ,İşte FOTOLAR ......

sedam güzelim bu kadar kız fotolar bi kaç tane daha var ama onlarda aynı poz hep koyduklarımla en güzellerini seçtim
azocum gerçekten yaa 1 tanecik foto. var ama ondada çok güzel çıkmışsın cnm benim
dark,beyazmelek gelin anacım sizlede yapalım yatılı buluşma çok eğleniriz valla:))

tabi baktınız en güzel ben kıskanıp ne foto çektiniz nede buraya eklediniz dimi-tatlicadiarzu-
zaten ben anlamıştım c.tesi günü..
fotoğraf makinası 2 dk. bi göründü bi kayboldu..kaydirigubbakcemile3

Piroş un yüklediği fotoları da çok güzel. Evet Azo orada kenardan seni de gördük. O ne sofra öyleeee :)) Hiçbir şeye yanmam o çiğköftelere yanarım :)) Ellerine sağlık ablanın Seda çok güzel görünüyorlar. Bu arada Eylül'ü çok mu yedirdiniz. İkinci günün fotolarında sanki daha bi tombik çıkmış :)) Bir günde şişirmişsiniz kızı yahuuu :)

juli kız alemsin haa ,sanırım azonunda olduğu öğlen sofrasındaki fotodan bahsediyorsun .orada ağzım doluydu ,hadi foto çekiyoruz deyince yutamadım ağzımda saklayıp bide o halde gülmeye çalıştım :)) o yüzden öyle çıktı kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana gerçekten çok güzelsin cnm tam böyle bir iş kadını havası var sende holding te genel müdürüm desen inanırım yani:))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana gerçekten çok güzelsin cnm tam böyle bir iş kadını havası var sende holding te genel müdürüm desen inanırım yani:))

:kahve:gerçektenmi..
bende çaktırmamaya çalışıyodum.
çokmu belli oluyo..-tatlicadiarzu-

akşam eve dönerkende konuştuk piraye ile ,azonun böyle çok farklı bi havası var ,nasıl desem çok hanımefendi ,çok ağır ,yani senin yanında şaka yapamam ben ,çekinirim :))

hadi yaaa...:))
aslında çok şakacı ve espirili biriyimdir.etrafımdakiler bazen sus artık dayanamıyoz falan derler:)
ama dışardan biraz ciddi görünüyomuşum..
öle diyolar..
hep kısa zamanlarda sonlara yetiştiğimden böle oluyo..
siz benimlede bi 24 saat geçirin, kaynaşalım anca ozaman anlarsınız nasıl biri olduğumu:)
opuyorumnanaktan

hadi yaaa...:))
aslında çok şakacı ve espirili biriyimdir.etrafımdakiler bazen sus artık dayanamıyoz falan derler:)
ama dışardan biraz ciddi görünüyomuşum..
öle diyolar..
hep kısa zamanlarda sonlara yetiştiğimden böle oluyo..
siz benimlede bi 24 saat geçirin, kaynaşalım anca ozaman anlarsınız nasıl biri olduğumu:)
opuyorumnanaktan

tahmin edebiliyorum durumunu üniversitede ingilizce kursuna kaydolmuştumkurstaki arkadaşlarım ilk 2 hafta bana sessiz kız diye lakap takmışlar düşünün bana yani sonra buna pişman oldular tabi ama kaydirigubbakcemile3

o senin güzelliğinin havası şekerim.
kalbinin ne kadar yumuşak,gönlünün alçak olduğunu biliyoruz biz:)

evet bende çok beğendim o kürkü remodios harika valla bayıldımmmm
evet ya azo böyle çok ciddi gibi duruyor tanışmak kaynaşmak lazımmm:)

:nazar:
hıhhhh ben bi kere sizi hiç mii hiçç kıskanmadımkii
hele o sabahlar olmasın havanızıı hiçç [:dilcikar:

Ooooo remedioscum hem de samur diyorsun kürküm yaniii:)))Çok hoşmuş ama ben de beğendim..

Back