Kankiler Yine Buluştu ,İşte FOTOLAR ......

seda, eylül, piraye ve remedios...hepinizde birbirinizden hoşsunuz..
allah dostluğunuzu daim etsin..o gülücükleri yüzünüzden eksik etmesin..
kuzucuklarada maşallah süphanallah..

kızlar hepiniz süpersiniz bebişleriniz hepinizden süper bu kasım anneleri fıstıl fıstık hepinize 4100 kere maşallah dostlugunuz daim olsun

Son düzenleme:
yaaa bende neden fotolar görünmüyor hepsi çarpı şeklinde öfff aman ya
dostluğunuz daim olsun kızlar inşallah fotolarada bakabilirim daha sonra

şimdi tekrar baktım açıldı fotolar süpersiniz hatunlar sedacım 4.30 da bile makyajlı yaw süpresin valla güzel olmak başka bakımlı olmak bambaşka sende ikiside birleşmiş ortaya böle bi hatun çıkmış sanırım ablandı fotolarda oda çok hoş bayan piroşum sen fotolara neden hiç gülmyon gülüm hiç bir fotonu gülerken görmedim ben bu zamana kadar sende çok güzelsin canım gülmek sana çok yakışır
hepiniz gerçekten çok tatlısınız dostluğunuz ömür boyu sürsün

krikitosçum hiç uyumadığımız için akşam yaptığım makyaj kaldı yatarken sildim makyajsız resimlerimde var cnmcım face te kk da ordan bak merak ettiysen ee tabii bakımlı olmayıda çok seviyorum bana göre bakımsız kadın çirkindir öyle değil mi

Kızlar maşallah size.Ne güzel monoton hayattan sıyrılıp dostluklar kurmanız.Dostluğunuz daim olsun.Bu arada Seda ne hatunmuşsun yawww.Boy pos güzellik maşallah yavruuuuu:))Başka fotolarda bekliyoruz.Şu frikikli olanlardan.Güzelliğini tescil edecezde:))

maşallah hem annelere hem bebişlere kocaman maşallah, hepiniz çokk güzelsiniz, eğlencenizde gözünüzden anlaşılıyor, allah dostluğunuzu daim etsin arkadaşlarım

anca bakabildim resimlere
süpersiniz kızlar maşallah hepinize
bende orada olmayı çok isterdim
kaçırdığım tek organizasyon oldu bu
neyse bir sonrakine telafi edicem ben

bu arada sedayı en kokoş
eylülü en muzip
piroşu da en naif seçiyorum :)))))

kızlar dostluğunuz daim olsun
tekrar ediyorum sizlerde kuzularda süpersiniz

bende yeni gördüm süppersiniz vaktim yok yorumlar akşamaaaaa
yalnız arda sana soracağım onu demek melisi kokladın seni çapkın seniii:)

eveeettt bendeki fotolardan bazıları da bunlar:))
sedacım canımmm süper ağırladınız bizi o kadar memnun kaldıkki kocalarımıza anlattık habire eylülle:))
hatta eşim kızdı niye çiğköfte getirmediniz diye:))
füsun ablayıda çok sevdimopuyorumnanaktan çok şanslısın valla ablan çok marifetli

kızlar yaa çok eğlendik sabahın 8ine kadar herşeye gülüp durduk, sanki yıllardır arkadaş gibiydik
sırlarımızı bile paylaştık, çok mutluyum sizi tanıdığım için.......
bidahaki yatıyı iple çekiyorum eylül haberin ola:))

hepinize teşekkürler ayrıca...
krikitosçum ben çok gülerim aslında eylüle sor:)) hele o gece gülerken sızdım:))
ama artık gülmekten şaftımız kaydığı için fotolarda frenlemişim hep kendimi:) zaten foto.çekilmeyi hiç sevmem
julicim bidahaki sefere minilerle karşınızdayım:))

pirayecim sırlarımızı bile paylaştık evet ,ama burası bizim ailemiz gibi olduğundan sırlarını buraya dökmeyi düşündüm :)) az sonraaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pişşşşşşştttttt kızııımmm oyarım valla seni:))
açıklada atıyım seni küvete pardon duşa:))
millette yanlış anlıycak yavvD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…