Kankiler Yine Buluştu ,İşte FOTOLAR ......

chesscim izdivaç değil o canım lakin gecenin 12 si filandı saat ,sanırım alyans reklamıydı ,güzel sözlerin için teşekkür ederimm..

asortiecim keşke sizlerle de görüşme şansımız olsa ama birgün olacak ben buna inanıyorum ..

seda sen daha yatmadın mı hee ,beni mi kandırdın msn den şutlamak için ,ben gecenin bu ssatinde senin için ayaktayım ..

inşallah canım mayıs gibi istanbula gelme ihtimalim çoook yüksek inşallah o zaman:))
sedoş kızım bariz dekolte be bacım ne diyelim:S

inşallah canım mayıs gibi istanbula gelme ihtimalim çoook yüksek inşallah o zaman:))
sedoş kızım bariz dekolte be bacım ne diyelim:S
inşallah canım ,seninlede gece partisi yaparız artık :)))

bu arada sedayı en iyi frikik veren hatun seçiyorum ,ama hatuna da yakışıyo beee ,bende daha ne fotoları var ama buraya koyamam ..:kedi:

kızlar fotolara baktım çok güzelsiniz bebekleriniz de öyle maşallah
ama bi şey anlamadım siz yatılı buluşma mı yaptınız?
eğer öyleyse bravo valla buluşmada çığır açtınız:)))

ya siz bu resimleri niye koydunuzki şimdi ben çoook kıskandım içim gitti orda olmak için resimler harika çıkmış hepiniz birbirinizden güzelsiniz valla bebişlerin resimlerinede bayıdın sedacıgımın ne kadar misafirperver oldugunu bilirim canım arkadasım ne güzel seyler hazırlamışsın ellerine saglık piroşum sende çok zayıflamışsın gözümden kaçmadı ya yine böle bişi yapında bende oluyım aranızda hatta bnm gıcık kocam kalmaya izin vermiyoda siz bize gelin kalmaya bende mahrum kalmamış olıyımkaydirigubbakcemile3

Ooo kankiler ne güzel çıkmışsınız.Yalnız birşey demeden geçemeyeceğim.Seda fıstık gibi hatunmuşsun sen bacım bayıldım sana.Birde kilo problemin kalmamış sanırım bayağı formda gördüm seni.Ayrıca evinide çok güzel dekore etmişsin allah güle güle oturmak nasip etsin.

Valla hepiniz çok tatlısınız kızlar bayılıyorum sizin bu hallerinize eylülüm sen gene yaramazlığını yapmışsın bi ara omuzlarda gördüm seni:)) valla çok matraksınız kızlar.

yatılı buluşma çığırıda açılmış oldu bravo kasım annelerinealkisalkisalkis

kızlar sabah sabah gözüm gönlüm açıldı , harikasınız tek kelimeyle

çok isterdim orda olmayı ama kısmet işte , artık bi fahaki sefere inşallah diyorum :1hug:

gerçekten süpersiniz , özellikle arda-melis aşkına bayıldım , benim gelinim de bir başına kalmış orda artık bol bol batusunu düşünmüştür :asigim:

fotolara bayıldım kızlar..ne güzel ya..ne güzel dostluklar kurulmuş böyle..allahım nazarlardan korusun
..ayrıca sedacım bende evini çok beğendim..çok zevkli döşemişsinn..güle güle otur canımm.

tek kelime ile süper süper süper önce analara sonrada böle evlatlara kocaman maşallah
dostuğunuz daim olsun umarım bir gün bende katılırım aranızaaaaa

kızlar harikasınız yaw bayıldım sizede bebişlerinizede kocman maşallahhh
dostluğunuz daim olsun canlarım dostluğumuz daim olsun

maasallah yaww
kasım annelerı kendını astı
artık gunler yetmıyor gecelere tasınıyor
harıka gorunuyorsunuz
dostlugunuz daım olsun
hem sızlere hem kuzulara kocaman maasallah

dilekgöksüzoğlu,mysever,asortie,andina minik kalimero,mmmfcim,gulizgül,zeyna ve diğer arkadaşlar hepinize teşekkür ederiz kızlar inşallah bir daha ki sefere sizlerde aramızda olursunuz
dilekçim valla bi 5 kilom daha var anam onuda atlatırsam tam olucak beğenilerin içinde ayrıca teşekkür ederim
aynı şekilde gülizcim sana da

sedacığım cumartesi günü harikaydı sana ve ablana çok teşekkürler
2009'un enlerinde "en marifetliler" kısmında seni ve füsun ablayı bir numaraya koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…