ya hepinizi çöok seviyorum iyiki varsınız iyiki tanışmışız :asigim:
Allah dostluğumuzu nazarlardan korusundaimi etsin a.s.
maşallah subhanallah diyelim az kişi olmuşsunuz ama olsun yinede keyifli geçmiş belli deryam yüzün bir farklı geldi bana bebem.....değişmişin sankim.....betüşüm her zamanki gibi zarif gözüküyosun...lyre nasılsın tatlım..........dostluğunuz hiç bozulmasın ...inş...bir sonraki buluşma için şartlarım tutar benim içinde kafa dinlemek gibi bişey olur ama ben gelirsem çoluk çocuk gelirim kabul ederseniz yaneeeeee=P
Allahım iftarınızı kabul dostluğunuzu daim etsin inşallaha.s.
maşallah subhanallah diyelim az kişi olmuşsunuz ama olsun yinede keyifli geçmiş belli deryam yüzün bir farklı geldi bana bebem.....değişmişin sankim.....betüşüm her zamanki gibi zarif gözüküyosun...lyre nasılsın tatlım..........dostluğunuz hiç bozulmasın ...inş...bir sonraki buluşma için şartlarım tutar benim içinde kafa dinlemek gibi bişey olur ama ben gelirsem çoluk çocuk gelirim kabul ederseniz yaneeeeee=P
Allahım iftarınızı kabul dostluğunuzu daim etsin inşallaha.s.
aplammm opuyorumnanaktan
bu zaten biz bize bi buluşmaydı
bir sen birde şevval eksikti
başkası olamazdı zaten aklinialirimsmile
genel buluşmalarımız ayrı :jeyyar:
sende bi gün toparlanınca katıl inşlh aramıza :lepi:
hem senin kızlar benim paşaya ablalık yapar sempatiksalakcinni
Afferim kiz size .....
dostluğunuz daim olsun..
tekrarlarını yaşayın inşAllah..kaydirigubbakcemile5
ya ben resimlerde çok çirkin çıkmışım yaaa bildiğin maymın :sinifsinif:
yok be çok güzelsinn :asigim:
:umursamaz: :umursamaz:
Canım hiçte bile maymın gibi çıkmamışsın her zamanki gibi güzel ve formundasın bayanssulusmileya ben resimlerde çok çirkin çıkmışım yaaa bildiğin maymın :sinifsinif:
ayyyhhhh sanki yazıdan yüzünüz görünüyoda :roflol::roflol:
Canım hiçte bile maymın gibi çıkmamışsın her zamanki gibi güzel ve formundasın bayanssulusmile
aman nazar değmesin kuzum sana
Bu arada diğer kızlar sizlerde harikasınız her zamanki gibi:lepi: MaşAllah size
Dostluğunuz hiç ama hiç bozulmasın ve bizlerde sizleri burda hep bir arada görelim inş.:Saruboceq:
Allah daha nice iftarlarda buluşdursun hepinizi.
gız B&M birleşmiş milletler gibi toplamışsın herkesi:smiley-cool::lepi: