Kankamla öyle bir gezdikki .. :)

çok saol canım

Evet biraz kilo aldım verme çabası gayreti düşüncesi ve uğraşındayım :roflol::roflol::roflol::roflol:

xzgi çok teşekkürederim canım

gloxinia çok teşekkürederim
gözlemeri canınız çekmesin diye kapattım :)

deryam fotoları bana yolla düzenliyip ekliyeyim ok

tutim çok saol bebişim

Son düzenleme:
masallah allah bozmasinn.
B§M cok guzelsin canimmmmm

siz güzelsiniz gittiğiniz yerler güzel bütün güzellikler birleşince ortaya müthiş resimler çıkmış dostluğunuz daim olsun

Dostlugunuz daim olsun canim.
Ne güzel fotograflar bunlar ya; keske ben de orada olup oralari gezebilseydim.
Ah ahhh yurdum gibisi var mi be
Ayrica Mavi`ye katiliyorum: cok bebeksi ve tatli bir yüzün var

Benim-adım-yar çok tesekkurederim .amin.
Keske gelebilseniz de buluşma düzenlesek
Çok keyifli olurdu

çok tatlısnız ikinizde
güzel bigün geçirmişsiniz ne güzel ,sizin böyle anlaşmanız ve eşlerinizinde anlaşması çok hoş
kk ne güzel olaylara vesile oluyo bayılıyorum buraya dostluğunuz daim olsun inş.

çok çok teşekkürederim canım Amin inşlh
seviyorum kk yı :enbuyukkk: buranında bi hayrı dokunacakmış bana

Betüşümmmm biz daha resimleri atmadık pc ye
kocik yoktu ya bugün benimde fırsatım olmadı
Bir ara ayarlamaya çalışırım canıııımmmm

kızlar tek tek alıntı yapamadım vaktim yok diye güzel yüreğinizden geçen güzellikler için hepinize çok teşekkürlera.s.a.s.

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:GÜNAYDIIIIINNNNNopuyorumnanaktan

SABAH SABAH İŞE GELDİM, BİLGİSAYARIMI AÇTIM HEMEN KK'YI TIKLADIM, BULUŞMALARA Bİ BAKİİM DİDİM,
AMANIIIIIIN BİDE NE GÖRİİİİM YEPİS YENİ BİR BULUŞMA, RESİMLERDE FIRINDAN YENİ ÇIKMIŞ kaydirigubbakcemile3 DUMANIN ÜSTÜNDE AYOL:teytey::dance:

HEMEN BAKİİM DİDİM, BAKTIIIIM, BAKTIIIIIMM, BİDAHA BAKTIIIIIMMMM EMME KARAR VEREMEDİM :sm_confused::uhm:
SİZLERMİ GÜZELSİNİİİZ YOKSA MEKANLARMI GÜZEL:uhm: HALA DÜŞÜNMEKTEYİM ŞEKERİM:1rolleyes:
AMAAAA TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM BİR GÜN GEÇİRMİŞSİNİZ BELLİa.s DOSTLUĞUNUZ
DAİM OLSUN ŞEKERLER, YÜZÜNÜZDEN GÜLÜCÜK EKSİK OLMASIN, BİZDE ANKARADA PAZAR GÜNÜ KK'LI AİLELER OLARAK
MOGAN GÖLÜNDE BULUŞTUK SÜPERDİ GERÇEKTENDE:1rolleyes: TEŞEKKÜRLER KK,
TEŞEKKÜRLER PATRON İYİKİ VARSIN, İYİKİ BU KK'YI KURMUŞSUN, BİZLERE VAZGEÇEMEYECEĞİMİZ DOSLAR KAZANDIRDIN, İNŞALLAH SON BAHARDA PATRONDA BİZİMLE OLCAK SÖZ VERDİkaydirigubbakcemile5

BU GÜZELLİKLERİ BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER B&M, DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN CANIM :asigim::1hug::enbuyukkk:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

oyy oyyy oyy
Nekadann güzel sözler bunlar ablacım
Yüreğine sağlık
Tüm dileklerin için kocaman AMıNN diyorum
Yüreğin gibi dostlar nasip etsin sanada Allah
Belliki etmişte zaten :)
Evet kk çok güzel bi dost kazandırdı bana
Birbirimizi aramadan duramaz ,birimiz olmayınca bi yere gidemez olduk
Allah nazarlardan korusun .Kolay değil böyle dost bulmak.
Canım deryam ve eşiyle çok yerlere gidiyoruz ve bol bol paylaşıcaz böyle resimler :)

akannehir
Öncelikle şu avucundaki bomba erikleri aldım,giderken tuzlayıp kırtlııciiim haberin olacokacimcoook
Derya'mıza da sana da maşallah,muhabbetiniz daim olsun..Eşlerinizin iyi anlaşması da ekstra lokum..
Nazar değmesin,bu güzellik hiç bozulmasın inşaAllah..
,Yusup'um nerde:ecrin_bebek:..Çıkın çıkın gezin Şehr-i İstanbul'da,bizim de canımız çeksin:mymeka: oh ne ala..
Şimdi gelelim sual kısmına..
Şekil 4-B'de gözlemeler görüyorum,daha doğrusu görmeye çalışıyorum..Üzerleri çızıklı,flu..
Niden ? niden..

oyyy kuşuummm,ajkumm,çiçemmm,boncuğumun annesiii (hirkse dimem ben bu sözleri ) gönül dostum benim olumunekankayizsmile :asigim:
hoşgeldin topiğimize canımın içi :1rolleyes:
asıl bizim resimelrde vardı canım ,kaldırıdım daha yeni
msn den bi ara atarım asıl bomba resimleri kuzum delikafadulden

orda ki gözlemeleri çok yüzsüzlük gibi algılanmasın diye(canınız çekmesin diye bide) silerek semavere dikkat çekemek istedim :roflol:

Güzel dileklerin için kocmaannn bi AMİNN diyorum
Keşke demek günah ama ,keşke sende burada olsan bol bol görüşebilsek
Seni canlı olarak görmeden gidersem gözüm açık kalurrr:1ninca:
Hoş seni gördüm ama ossun ,ben etli kanlı canlı libimi isitmm yanındada ceylinimi aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…