kankalar şehitlerin cenazesinde-israili lanetledik!

çok duygulandım
hergün izlediğimde yaşadığım gibi
onlar şehid oldular
allah ailelelerine büyük büyük sabırlar versin
israilide kahr etsiin

Ooff öyle acı şeyler yaşandı ki bu birkaç gün içinde.
Bir yandan burda bir bir cennete uğurladığımız gençlerimiz,
bir yanda ısrail'in göz kırpmadan namlu uzattğı şehitlerimiz...
Artık yeter diyoruz, bitsin diyoruz...Ama bitmiyor.
Bu nasıl bir nefrettir bu nasıl bir düşmanlıktır aklım almıyor.
O kadar Öfke doluyum ki ısrail'e, teröre...
Kelimeler tıkanır ya sadece susarsın o anda...ışte öyleyim şu an...
Allah hepsine rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşallah
Ve artık bu şehitlerimiz SON olsun YARABBıM.....

rabbim ailelerine sabır versin haber izlemeyi kendime yasaklayan ben (hamileliğimden dolayı) hergün dikkatlice şehitlerimizin haberlerini izliyorum. rabbim mekanlarını cennet eylesin

sozcuklerın hıcbısey ıfade etmedıgı anlarrr....keske ımkan olsaydı bende gelebılseydımm fatıhee..hepımızın bası saolsunn bızımde yakınımızz yararalanlar arasında onun ıcınde dua edın lutfenn hepsı ıcınn edınn edelımm......allah rahmet eyllesınn sehıtlerımizeee

şehitlerimize ALLAHdan rahmet ailelerinede baş sağlığı diliyorum bu acı kelimelerle ifade edilemez inşallah bundan sonra derin bir uykuda olan biz müslümanlar bu uykudan uyanıp gözümüzü açıp israil ve amerikanın oyunlarına dur diyebiliriz inşallah buda unutulup unutturulmaz inşallah her mü'min üzerimize düşeni yaparız güzel inançlı nesiller yetiştirebiliriz rabbimin izniyle işte o zaman ne israil nede onun zihniyetindeki ülkeler önümüzde bu kadar küstahça duramazlar

aynen öle karşılıksız kalmıyacak Rabbim onları ıslah etsinn
şehitlerimizin ailelerine bizlere sabırlar versin inşalah
sözün bittiği yer bu olsa gerek

cenazelere iştirakinizden dolayı Mevlam sizlerden razı olsun kızlar
çok çok doluyum burada herhangi bişey yazmayacağım
zira yazmaya başlarsam ağzımdan çıkacak her kelime nefretle başlayıp nefretle bitecektir
Rabbim şehadetlerini kabul buyursun sadece üzgün değilim YASTAYIM YASTA OLMALIYIZ

Allah bütün şehitlerimizin mekanını cennet etsin inşallah. Kahrolsun ısrail, kahrolsun pkk onların hepsi siyonizmin uşağı. ALLAH kahhar ismiyle kahretsin dilerim.

Back