kankalar behlülle ortaköyde:))

ooooo fotolar eklenmiş yorumlar yapılmış
kankam iyiki varsın seni çok seviyorum
güzel yorum yapan herkese çok teşekkürler tek tek alıntı yapamadım
kate34 üm okadar güzel demişsinki dünyadaki en büyük zenginlik maneviyat ve gerçek dostluktur rabbime şükürler olsun

ahh canım gercekten cok güzel karelermiş allah dostlugunuzu daim etsin tatlısımmmopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederiz
behlülden ziyade waffellar harika gözüküyor kaydirigubbakcemile3
hele siz bebişler ve manzaya süper kızlar :lepi:

ahh waffle yokmu ortaköyden başka hiç biryerde yenmez yaa dehşet bişe
bu arada adana grubu bu aralar buluşma yokmu yeni buluşmalar bekliyoz sizdende özledik sizi:1hug:

çok güzel resimler gerçekten gitmiş gibi oldum çok seviyorum istanbulu buluşmanızda yine çok güzel dostluğunuza kocaman bi maşallah diyorum ama en büyük maşallah alya dua ya çok tatlı çok güzel bi bebek :asigim:rabbim nazarlardan saklasın onu kendi gibi ömrüde güzel olsun inşallaha.s.

her zaman ki gibi yine süpersiniz
siz güzel hava güzel dostluğunuz güzel
Mevlam dostluğunuzu baki kılsın

kızlar süpersiniz yaa

baktım
ıcımı cektımmmm
ve sadece maasallah dıyebıldım boshayallersmile

hepinize çok teşekkür ederim iyiki kk yı keşfettim yoksa aybiğimi nasıl tanırdım rabbim herkese böyle bir dostluk nasip etsin olumunekankayizsmile

cok imrendim size kizlar dünyanin en güzel sehrinde yasiyorsunuz , ben bu ortaköy camii ve manzarasina asigim arkada köprü yan tarafta denizin mavisi, havada ucusan martilar güvercinler off Allahim.
tutup bide behlülü almisiniz yaniniza :)) ben ölüüüm bari

Dostluğunuz daim olsun tekrarı olsun buluşmalarınızın işallah
Prensese bayıldım ben kocaman bir maaşallah
Gidip diğer prensesimede bakayım yani adaşına burnumda tütttü oda

Kızlar çok cici çıkmışsınız olumunekankayizsmile

Behlül görüntüyü bozmuş ama :dilcikar:
teşekkürler canım
haklısın behlül görüntüyü bozdu biraz daha kalsaydık elden gidecektikkaydirigubbakcemile3
kesinlikle istanbul harika heleki ortaköy muhteşem biryer selayhusum sen istanbula gel ortaköy turu yapalım behlülede götürelim:lepi:
Dostluğunuz daim olsun tekrarı olsun buluşmalarınızın işallah
Prensese bayıldım ben kocaman bir maaşallah
Gidip diğer prensesimede bakayım yani adaşına burnumda tütttü oda

teşekkürler eylülüm günlük hayatımızda ekmek suya ne kadar ihtiyaç duyuyosak bizde sesimizi duymadan yaşayamaz olduk bir kere aybik isviçreye gitti bir aylığına gelde bize sor neler çektik diye rabbim ayırmasın baki kılsın inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…