Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tum tahlilelerimi yaptırdım.şeker idrar kan.doktorum kanımın sınırın altında olduğunu söyledi.kan hapıda alıyorum ama faydamı etmiyor acaba.akşam yatmadan önce yutuyorum.kan yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum ama kanımın düşük olması ne gibi olumsuz sonuç verir acaba :uhm:
canım geçmiş olsun... doktor ne dedi kanın düşük olunca ilacını değiştirmedimii. bu arada bende kan ilacı içiyorum ama sabah aç karnına.. sen neden yatarken içiyosun doktorunmu dedii
ben de gyno ferro sanol içiyorum, drum önerdi tabii. sabah aç karnına içiyorum, 2 saat sonra elevit, bir saat sonra da süt, peynir vs kalsiyum içeren
ürünleri kullanıyorum.
aslında hamile kalmadan önce bende kansızlık vardı(demir eksikliği), ama druma göre iki
ay önceye kadar ölçümlerim normalmiş. bu ay tekrar tahlil olacağım, bakalım nolacak, aslında biraz da korktum(önceden de kansız olduğumdan). sizi haberdar ederim.
ha bu arada keçiboynuzu kansızlığa birebirmişmiş. bilmem u2rem'e de danışmak lazım, sonuçta o gıda mühendisi ve bu konuda daha fazla bilgi sahibi...
canım ben 1 haftadır demir ilacı kullanıyorum...gunde 1 tane aç karna sabahları alıyorum...aşırı derece kabız yaptı beni...bide dışkının rengini çok koyulastırdı(afedersiniz bu kadar açık yazdım ama)...sizlerdede oldumu bu durum