Kanı Bozuk Bir Sevda

EzBuZ

Danalar girmiş bostana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
4.203
1
156

İhanetinin kaçıncı günündeyim bilmiyorum ama kalbim bin kez ölüp ölüp dirildi...
Hala gözlerimin önünden gitmiyor ihanetinin iğrenç sahnesi...
Asıl ağrıma giden başkasının koynunda kendini düşünmen değil beni de araya sıkıştırmandı...
Onu hayal edip ki belki de birlikte olup daha sonra şerefsizce yanıma sokulman...
Öyle ağrıma gidiyor ihanet,gururum konuşmaya başlasa inan ki yüzüme tükürür "daha ne seviyorsun bu şerefsizi neyi bekliyorsun çıkıp gitsene" derdi...
Ahh şu ayrılık bedenimi baştan sona kemiriyor hele birde ihanet girdimi işin içine bak gör o zaman sen acı neymiş...
İhaneti yaşamayan ben acı çekiyorum demesin ihanet öyle bir iğrenç duygu ki insanı diri diri toprak altında yaşatır...
Ayrılık sen şimdi kapımda mı bekliyorsun alıp götürecek misin hayatımı adadığım adamı benden çalıp başka tenlerin kokusunu mu sindireceksin onun bedenine
Ayrılık eyy sevdaların katili sana diyorum bu kez izin ver hadi ilk kez acı bir sevdaya bakma öyle aval aval ihaneti sindirecek misin deme bana ne yapayım seviyorum lanet olsun işte seviyorum….
Anlatsam aşkı anlayacak mısın sanki sen gene bildiğin gibi yapacaksın söküp alacaksın nefesimin sebebini…
İçimde bir savaş var görebilir misiniz,duyabilir misiniz hıçkırıklarımı,hissedebilir misiniz kalbimin yavaş yavaş atan ritmini…
Sindiremiyorum aslında ihaneti ama sevgimi de alıp atamıyorum bir kenara ben onun kadar şerefsiz olamıyorum…
Gücüm yok kapkara bir bulut üzerimde dolaşıp duruyor battım yerin dibine çıkamıyorum aslından çıkmak istemiyorum yüzümdeki ihanetin izlerini görmek korkusu olmasa….
Susuyorum!!!Yenilgiyi kabulleniş olduğunu bildiğim halde
Susuyorum!!!Sevgimin beni sorguladığı halde
Susuyorum!!!Kanı bozuk bir sevdayı bana laik görenin ihanetini dinlediğim halde
Susuyorum!!!Sevdamın üzerime sıçrattığı ve bir iz olarak kalanları bir ömür taşıyacağımı bildiğim halde…
Şimdi gidiyorum sana duyduğum o büyük aşkın hediyesi olan ihanetinin izlerini de taşıxxx çekip gidiyorum…
Oysa ne hayaller kurmuştum bize dair sana dair ve de ne aptalmışım ne kadarda körmüşüm ihanetini göremeyecek kadar mı sevdim seni
Ama kabullenmek hiç olmamış gibi seni sevmeye devam etmek çok ağır taşıyamam ben bu pisliği kaldıramam sevdama bu kadarını da yaşatamam
Ben gidiyorum eyy ihanetlerin baş rol oyuncusu sen oyunlarına devam et ben gidiyorum
Ama şunu unutma her oyun bir gün son bulur ne baş rol oyuncusu kalır nede yönetmeni
Bir perde arkasında oynamak kolaydır sen çık o oyunların içinden gerçeği gör artık bu hayat senin oyunlarının içindekiler gibi değil acı,hüzün,keder,ayrılık,yalnızlık,ihanet her şey insanı öldürür
Fakat şunu öğrenerek çık ortaya bu sefer senin şeçtiğin kurbanlar olmayacak acı çekenler…
Hayatın şetçikleri acı çekecek ihaneti yaşayacak yalnızlıkla koyun koyuna yatacak…
İŞTE O ZAMAN BENİ ANLAYACAKSIN!!!
alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…