• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kanguru

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hy_patia

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
2.969
5.174
398
İstanbul
bugün 2. ayımızı doldurduk. evim 6. kaç ve asansör yok :( dolayısıyla haftaiçi yalnız kaldığımdan hem bebeğimi hem arabasını aynı anda aşağı indirip gezemiyoruz. daha önce bunu sıkıntı etmedim çünkü havalar çok da iyi değildi. ancak bu hafta bol bol güneş vardı ve ben biz bu güneşi kaçırdık :( akşam bayağı düşündüm ve acaba kanguru alıp en azından yalnız dışarı çıktığımda kullansam diyorum. ancak böyle bir taşıyıcıda ciddi birşey almak gerek siz ne tavsiye edersiniz....

chicconunkini tavsiye ederim ama diğerlerine göre oldukça pahalı bana görümcem vermişti onlar hiç kullanmadılar hatta bana gereksiz demişti ama benim eşim kanguruyu takıp kızımla markete gitmeye bayılıyor o yüzden biz kullanıyoruz hatta benim koca dana 9,5 kilo olmasına rağmen hala rahatça kullanabiliyoruz. Eğer zaten çok kısa süre kullanıcam (1 ay falan) sonrada bir işime yaramıcak diyosan kiralayabilirsin. İnternenette kanguru kiralamak diye aratırsan oyuncak kiralayan bir site var ordan kiralayabilirsin.

mothercare kullandık.
hem yüzü sana dönük, hem de belli bir aydan sonra karşıya bakan şekilde ve daha da sonra sırtta taşımaya uygun bir modeli var. o çok pratik.
ama ağır oluyor doğrusu...

önünde kış var her yerde 15 tl ben adlım çok güzel ama dışarı çıkmadığımız için kullanmıyorum.

canım valla benim elim ayağım oldu o yağmurlu günlerde ablamızı okula almaya giderken kangruya koyuyorum tepemicede bi şemsiye ne o ıslanıyo ne ben ben mecburen okul oldugu için ve yalnız oldugum için 20 günlükken koymaya başladım ben eminönünde havuzlu handan aldım cift taraflı memnunum ama agırlaşınca zor oluyor omuzlar bitik aynen

bugün 2. ayımızı doldurduk. evim 6. kaç ve asansör yok :( dolayısıyla haftaiçi yalnız kaldığımdan hem bebeğimi hem arabasını aynı anda aşağı indirip gezemiyoruz. daha önce bunu sıkıntı etmedim çünkü havalar çok da iyi değildi. ancak bu hafta bol bol güneş vardı ve ben biz bu güneşi kaçırdık :( akşam bayağı düşündüm ve acaba kanguru alıp en azından yalnız dışarı çıktığımda kullansam diyorum. ancak böyle bir taşıyıcıda ciddi birşey almak gerek siz ne tavsiye edersiniz....

ayyy bız de 7. katta oturuyoruz.asansor yok.kanguru ben almadım ama gorumcem verdı.chıcconunkını almıstı.kızım uc haftalık ama ben henuz kullanmadım.doktorum 7. aya kadar oturtma pozısyonunda tutmayın cocugu popoya agırlık vermeyın demıstı.korkuyorum kullanmaya. boyu uzamasmıs

ayyy bız de 7. katta oturuyoruz.asansor yok.kanguru ben almadım ama gorumcem verdı.chıcconunkını almıstı.kızım uc haftalık ama ben henuz kullanmadım.doktorum 7. aya kadar oturtma pozısyonunda tutmayın cocugu popoya agırlık vermeyın demıstı.korkuyorum kullanmaya. boyu uzamasmıs

canım valla ben 20 günlükten beri kullanıyorum benim kızımın boyu üst sınırda su anda ..

ben de kraf tın kini kullanıyorum çok rahat takıyorum kanguruyu kızımla dışarda geziyoruz
polar battaniyesiyle de sarıyorum heryerini rüzgar almıyor

kanguru çok gerekli bencede ama her marka kullanışlı olmuyor ben chicco you&me fizyolojik konfor aldım gerçekten çok rahat çok kullanışlı tek başına takıp çıkarta biliyorsun bebeğin uyuduğunda bile kanguruyla yatağına rahatça yatırabiliyorsun kol askıları ve bebeği taşıyan kısmı birbirinden çok rahat ayrılabiliyor .biraz pahalı am her kuruşuna değer ucuz bişey alıp rahat edememektense biraz pahalı olsun işimi görsün bence. ben bebeğim iki aylık olduğundan beri kullanıyorum çok memnunum.

doğduğu günden beri sling kullanıyoruz
eğer merdiven falan çıkacağım mağazalara gireceksem arabasını almıyorum silingle taşıyorum ve çok mutlu oluyor kanguru özellikle erkek bebeklerde zararlı diye duymuştum.

Erkek bebekler için sakıncalı diyorlar ama...Ne biliim ben...
Benim kızımın vardı. Chicco'nun. Çok az kullandık, oğluma kaldı ama, oğlum için hiç kullanmadım

Back