Kanguru hakkında ?

Linaduru39

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2024
219
-7
28
Kanguru da
Ergonomik mi almak gerek
365 derece olan varmis sanırım
Ne alacağımı şaşırdım şuan 4 aylığız her yere bebek arabası ile olmuyor öncesinde Hugbala diye kanguru almıştım ama durmuyor içinde
Bir de yenidogan aparatı var mesela bu aparat yenidoganlar için değil mi ? 4 aylık bir bebek kullanmıyor kangurular hakkında hiç bir bilgim yok ne yazikki
İki uç arkadaşım bacağı sallanan kangurulardan almışlar ben almak istemiyorum şahsen çünkü m pozisyonu öneriyorlar bebeğim hangisini sevecek hic bilmiyorum bu konuyu araştırmaktan artık çok sıkıldım aylarca araştırıyorum ama yok .
Pahalı kangurular iyi oldukları için mi pahalı hepsi için geçerli örnek 2000-15000 tl aralığındakiler ne alacağım bilemiyorum lütfen yardım 😑

Kanguruda tek markaya güveniyorum o da ergobaby ama Türkiye de çok pahalı , yurt dışında tanıdık falan varsa kesinlikle alın. Kalça sağlığı için onaylı , bebeğe o m şeklini veriyor , taşıyana ağırlık bindirmiyor, 20 kg ya kadar olan modelleri var kardeşim yeğenimi 3 yaşına kadar taşıdı ve her gün kullandı, baya dayanıklı. Ben embrace modelini aldım ikizlerim var senelerce kullanmam diye 0-12 ay 11 kg ya kadar o da. 4 aylık bebekte yenidoğan aparatını kullanmaya gerek yok.

X