kanepedeki su lekesi nasıl çıkar

• Konu Sahibi Konu Sahibi byn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

byn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
126
3
46
Diğer
gül kurusu renginde kanepeme su döküldü sudur diye önemsemedim ama leke oluşmuş ne yapsam bu leke çıkar bilgsi olan var mı :59:

kanependeki su lekesini sirkeli su veya arap sabunu yada içinde alkol barındırdıgından dolayı camsil ile silebilirsin öncelikle sirkeli suyu tavsiye ederim

sirkeli su işe yaramdı diğerlerini denemedim deneyince sonucu yazarım

canım öncelikle kolay gelsin aynı sorun bende de vardı çocuğumda küçük olduğundan su dökülse leke gibi kalıyordu. komşum dediki kanepenin içindeki sünger tozludur üstüne su dökülünce üste doğru çıkınca iz yapıyormuş. halı yıkama makinesiyle bir kaç kez kosla halıyla yıkadım kurtuldum başka türlü kurtulman zor. dene istersen

canım öncelikle kolay gelsin aynı sorun bende de vardı çocuğumda küçük olduğundan su dökülse leke gibi kalıyordu. komşum dediki kanepenin içindeki sünger tozludur üstüne su dökülünce üste doğru çıkınca iz yapıyormuş. halı yıkama makinesiyle bir kaç kez kosla halıyla yıkadım kurtuldum başka türlü kurtulman zor. dene istersen

arkadaşa katılıyorum
benim kanepemde gül kurusu lila karışımı aynen dediğin gibi su dökülse bile kötü bir iz kalıyordu yada lekeli yeri sildiğimde daha kötü bir görüntü oluşuyordu
şimdi halı yıkama ile yıkıyorum artık bu sorunum kalmadı
sanırım en iyi yol bu:34:

maalesef halı yıkama makinem yok. su lekesinin yanına bide kusmuk lekesi eklendi :9::9:napacağımı şaşırdım

Sonunda kurtuldum lekelerden yarım kova suya 1.5 çaybardağı kosla leke cıkarıcı ekledim ve sildim çıktı rengi falanda atmadı misss gibi oldu

benim koltuklarım beyaz ve ayn su lekesi durumu bende de var aalesef:((( ama ben koltuğa dökülen çay lekesini çıkarmak için koltuğu hafif çamaşır suyu ile sildiğim için oldu bu lekeler:((( ben de denesem işe yarar mı acaba...

bu arada senin bu dertten kurtulduğuna çok sevindim... darıısı başşıma....

Back
X