kanepe sorunum???

maviyesiltas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
3
1
36
arkadaşlar merhaba;
yeni gelin evimi yerleştiriyoruz fakat bir sorunum var. nişanlımın bekar evinde yeni bir kanepesi var ama tek kanepe 2.si yok. kullanılabilecek bellona yeni almış o yüzden atmak ya da vermek istemiyor. küçük bi odam var çalışma odası ve oturma odası olarak kullanmak istiyoruz kanepeyi oraya koyacağız ancak bir kanepe ya da koltuk daha koymak istiyorum yanına fakat farklı 2 kanepe olması hoş olmayacak aynı odada. bunu nasıl çözebilirim yardım edin nolur... tek kanepeyi köşeye dönüştürebilirmiyiz sizce ek yaptırarak ya da farklı fikri olan var mı?
yani hem eşimin kanepesini kullanalım hem de odada toplamda 2 koltuk olsun istiyorum bunu nasıl başarabilirim.

Berjer iki tane koyabilirsin yada tv koltugu

E="maviyesiltas, post: 39944419, member: 666570"]arkadaşlar merhaba;
yeni gelin evimi yerleştiriyoruz fakat bir sorunum var. nişanlımın bekar evinde yeni bir kanepesi var ama tek kanepe 2.si yok. kullanılabilecek bellona yeni almış o yüzden atmak ya da vermek istemiyor. küçük bi odam var çalışma odası ve oturma odası olarak kullanmak istiyoruz kanepeyi oraya koyacağız ancak bir kanepe ya da koltuk daha koymak istiyorum yanına fakat farklı 2 kanepe olması hoş olmayacak aynı odada. bunu nasıl çözebilirim yardım edin nolur... tek kanepeyi köşeye dönüştürebilirmiyiz sizce ek yaptırarak ya da farklı fikri olan var mı?
yani hem eşimin kanepesini kullanalım hem de odada toplamda 2 koltuk olsun istiyorum bunu nasıl başarabilirim.[/QUOTE]
Koktugun resmini gonderirsen daha sağlıklı bir bilgi veririz

zaten yeni almış diyorsun bellonadan bir tane daha alın aynısından

http://onlinecatalogue.ikea.com/TR/tr/IKEA_Catalogue/
Bu kataloğun 64-65. sayfasında bir beşik var. Madem boş odanız var alın bunu şimdilik karşısına da atarsınız bi oyun konsolu oyun köşesi yaparsınız. Misafiriniz gelince de 2 kişinin oturabileceği sevimli dekoratif bir bölüm olur. İleride bebişiniz olunca da kısmetse bu yatakta yatar o odayı da bebek odasına çevirirsiniz. Şimdi mobilya alıp orayı oturma odası yapıp da ileride bebek nerede kalacak o mobilyaları ne yapacağım sıkıntısı çekmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…