kanepe için kumaş seçimi

Asutaycan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
393
246
42
herkese selamlar... arkadaslar iki tane kanepemi kaplatmayı düşünüyorum. bana önerebileceğiniz kumaş türü varmı. kanepalerin kol kısımları beyaz deri çok kirlendiği için öyle almıştım. kaplama yapılırken yine oraları deri yaptırmayı düşünüyorum ama döşemeciler yapıyormu bilen varmı. şimdiden teşekkürler.

Koltuk kaplatırken tavsiyem kumaşa ve özelliklerine dikkat etmeniz.
Ben bir tane koltuk aldım, ufak odaya.
Ufak bir köşe koltuk, 1 senede (kalitesiz kumaş olduğundan) oturulan kısımlarda kumaşta kelleşme başladı.
Taytüyü diye geçen kumaş türünü seçmiştim.

Ben de kaplatmak istiyorum ama yakın zamanda değil, taşınma ihtimalimiz olacak o zaman bakacağım.
Ancak tavsiyelerim şunlar:

• Nerede kaplattığınız önemli. Kaplamayı yapan yerin koltuklara da çeki düzen vereceğinden emin olun.
  • Koltuk kumaşı seçerken renk kartelasından seçmeniz daha doğru olur, burada önerilen renklerin birebir aynıları kaplatacağınız yerde olmayabilir. O yüzden kaplatacağınız yerde karar vermek ve tavsiye almak daha mantıklı.
  • Kumaş seçiminde kumaşın kalitesini, dayanıklılığını, leke tutup tutmadığını, temizleme talimatlarını muhakkak araştırın, ona göre karar verin.
  • Koltuk döşemeciler tabii ki koltuk kollarını deri yapabilirler. Ancak kaplatacağınız kumaş ile ne kadar görsel uyum sağlar bunu da tartın derim. Şıklık açısından ve para verdiğiniz birşey sonuçta, kir tutmayan çok çeşitli kumaşlar var artık, deri yerine yerinizde olsam o tarz birşey seçerdim, deri & kumaş içeren koltuk döşemeleri artık demode kaldı gibi.

deri sevmiyorum aslında demode oldugunuda biliyorum ama dedigim gibi kirlenmemesi iin öyle istiyorum benim koltuklarımda tay tüyü leke tutmayan cinsten güya ama genede tutuyor teşekkür edeim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…