• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kandil günü kız evine ziyaret oluyor mu ?

DonukPudra

asparagas!
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
25.897
28.125
798
merhaba arkadaslar 1 haftalık sözlüyüm .malum yarın kandil.. dün sözlüm aradı kandil aksamı ailemle size gelmek istiyoruz dedi. böyle buna tarz birsey duymustum önceden böyle adetler var mı ? onlar simdi bize gelecek kimisi diyo bohca gibi birsey getirebilir yada bunun gelenegi var mıdır bizim erkek evine birsey vermemiz gerekiyor mu yarın onlar evlerine dönerken?

sözlüm öyle ziyaret ediliyormus annem dedi dedi bana. bilgisi olan var mı:nazar:

telefonda arayıpta kutlayabılırlerdı ama gelmek istemişler güzel bir düşünce bence...bugünlerde bohca götürülüyormu bilmiyorum ama artık bohca tarih oldu ya ama illada yapalım diyorsanız önceden konusulup ayarlanırdı

Sizi ziyaret etmeleri çok ince bir düşünce gerçekten. Tebrik ediyorum onları.

Bohça durumlarının olacağını düşünmüyorum, karşılıklı muhabbet için geliniyordur.

Kandil deyince kandil simidi aklıma geliyor, çok severim.

Hayırlara vesile olsun inşaallah.

cok tesekkür ederim fikirleriniz icin.sagolsunlar hersey icin hevesliler ve ince düsünüyorlar herseyi umarım hep böyle gider agzımızın tadı bozulmaz.. ,,

ayy evet ya kandil simidi :))))))))) süperr :nazar::emir_bebek:

cok tesekkür ederim fikirleriniz icin.sagolsunlar hersey icin hevesliler ve ince düsünüyorlar herseyi umarım hep böyle gider agzımızın tadı bozulmaz.. ,,

ayy evet ya kandil simidi :))))))))) süperr :nazar::emir_bebek:

insallah bozulmaz canım ama bir insan en basta belli eder kendını yanı sorunlu olsalar anlardınız diye düşünüyorum :D mutlu ol bir ömür boyu

insallah bozulmaz canım ama bir insan en basta belli eder kendını yanı sorunlu olsalar anlardınız diye düşünüyorum :D mutlu ol bir ömür boyu

evet haklısın :34: Allah razı olsun.. sizde ömür boyu mutlu olun esinizle.. Allah sevgisini üzerinizden eksik etmesin.:nazar:

Back