Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kandaki değer 105,3 çıktı, Dr. p.tesi kan testini tekrarlayalım dedi
en son reglim 22 ocakta oldu. bugün doktora gittim ultrasyonda gebelik yok dedi kesesi de görülmedi fakat kanda 105,3 çıktı fakat doktorum pzt.i tekrar kan testini yapıp değerlere bakalım dedi ??
en son reglim 22 ocakta oldu. bugün doktora gittim ultrasyonda gebelik yok dedi kesesi de görülmedi fakat kanda 105,3 çıktı fakat doktorum pzt.i tekrar kan testini yapıp değerlere bakalım dedi ??
hemen görünmeyebilir. benim bir arkadaşım test yaptı değer 4000 civarı çıktı adetten 10 gün sonra gitti keseyi doktor göremedi. keseini bir sonraki hafta gördü. inşallah ters bir durum yoktur. içini ferah tut. olumlu düşün bu bebek için çok önemli
çok tşk. ederim cvp larınız için bi de lekelenme oldu şimdilik geçti gibi ve de bu ay antibiyotik falan kullandım fakat o sırada hamile kalmadığımdan eminim ya da ,inşallah. bi dış gebelik ve düşük belirtileri nelerdir?
dısgebelıkte deger yüksek oluyor sen dra gıtmek ıcın cok acele etmısısn deger 1500 olmadan kese görünmez 2 gün sonra kan testını tekrarla deger 2 ye katlaması lazı saglıklı gebelıkte senın degerın 4 haftalık hamılelıge göre düşük biraz gec döllenme olmus olabılır