• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda testi erken mi yaptım

Melek Kaza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
5
0
1
24
Merhaba arkadaşlar bugün ilişkimin 8.günü çok merak ediyorum diye kanda test yaptım ama sonuç 0,35 çıktı ama ilişkiden 1 gün sonra da 3 günlük hafif kanama gördüm çok mu erken yaptım reglime 10 gün var daha 🙏

Merhaba arkadaşlar bugün ilişkimin 8.günü çok merak ediyorum diye kanda test yaptım ama sonuç 0,35 çıktı ama ilişkiden 1 gün sonra da 3 günlük hafif kanama gördüm çok mu erken yaptım reglime 10 gün var daha 🙏
Çok erken lütfen adet tarihinizi belleyin ve geçince testi tekrarlayın

İlişkiden 36 saat sonra peki yerleşme kanaması olabilir mi 3 gün süren hafif kucuk küçük pembemsi kanaması gordum
Hayır. İlişkiden 6-7 gün sonra embriyo tutunmaya başlar. Bu süreye kadar tüpte sürekli olarak bölünerek çoğalır ve bu sırada yol alır.

Bugün rahim duvar kalınlığı 8.89mm normal mi böyle olan var mı.Gec yumurtlama olabilir mi ilk hafta kaç olması gerekiyor

Bugün rahim duvar kalınlığı 8.89mm normal mi böyle olan var mı.Gec yumurtlama olabilir mi ilk hafta kaç olması gerekiyor
Bu mesajım hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi çok merak ediyorum normalde reglim 35 gün ama gecikme oluyordu 35 36 38 şeklinde etkiler mi yaşayan var mı

Back