Olsa gecikmenin ikinci günü çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenme olabilir belki.Merhabalar benim garip bir sorunum var. Benim adet gecikme normalde hiç olmaz. Yoğun akıntı bel ve kasık ağrısı var tam diyorum adet olucam ama olmuyorum. Acaba hamile miyim dedim kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı. Adetim 2 gün geçmişti. Acaba kan değerleri yükselir mi? Sonradan hamile olduğunu öğrenen var mıdır? Şimdi adetim 6 gün geçti test yapmaya korkuyorum. Pazartesi doktora gidicem ama içim içimi yiyiyor.
Teşekkür ederim, doktora pazartesi randevum var. Kafama takıldı. Adet günü ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı. Neler oluyor anlamış değilim.Olsa gecikmenin ikinci günü çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenme olabilir belki.
Bence doktora gidin, hamile değilseniz bile gecikmenin sebebini öğrenmiş olursunuz
Ben ayın 8inde yaptırmıştım 0 çıktı sonra ayın 17 sinde tekrar yaptırdım ve pozitifti geç döllenme yaşamışım tabi idrarda çift çizgi görünce gittim kan vermeye sende evde dene 3 günde bir falan ona göre gitMerhabalar benim garip bir sorunum var. Benim adet gecikme normalde hiç olmaz. Yoğun akıntı bel ve kasık ağrısı var tam diyorum adet olucam ama olmuyorum. Acaba hamile miyim dedim kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı. Adetim 2 gün geçmişti. Acaba kan değerleri yükselir mi? Sonradan hamile olduğunu öğrenen var mıdır? Şimdi adetim 6 gün geçti test yapmaya korkuyorum. Pazartesi doktora gidicem ama içim içimi yiyiyor.
Tabiki geç döllenme olabilir onuncu güne kadar bekleyin ve ikinci ihtimal gec yumurtlama olup adetiniz gecikmiş de olabilirMerhabalar benim garip bir sorunum var. Benim adet gecikme normalde hiç olmaz. Yoğun akıntı bel ve kasık ağrısı var tam diyorum adet olucam ama olmuyorum. Acaba hamile miyim dedim kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı. Adetim 2 gün geçmişti. Acaba kan değerleri yükselir mi? Sonradan hamile olduğunu öğrenen var mıdır? Şimdi adetim 6 gün geçti test yapmaya korkuyorum. Pazartesi doktora gidicem ama içim içimi yiyiyor.
Her ay çok düzenli ancak yumurtlama çok düzensiz geçen ay adete 4 gün kala yunutlmadığımı görmüştüm. Bu ay rakip etmedim. Adete 1 gün kala bile yunutlmadığımı gördüm. Bizde sebepsiz çocuk olmuyor. Doktor sebepsiz diyor. Şaşırdım salı gününü bekliyorumNormalde hep düzenli midir adetleriniz? Benim gec dollenme olmustu ama genelde 35-37 gunde adet olurum. O yuzden gec dollenme kabul edilmişti. Siz hep 29 gunde oluyorsaniz mesela gec dollenme olma ihtimali dusuk ama yine de o ihtimal var. Bu ay gec yumurtlamis olabilirsiniz
Bildiğim kadariyla yumurtlama olduktan sonra 14 gun gecmesi gerekiyor adet olmak icin. Adete 4 gun kala yumurtladiysaniz adetinizin 10 gun daha gec gelmesi gerekmiyor mu?Her ay çok düzenli ancak yumurtlama çok düzensiz geçen ay adete 4 gün kala yunutlmadığımı görmüştüm. Bu ay rakip etmedim. Adete 1 gün kala bile yunutlmadığımı gördüm. Bizde sebepsiz çocuk olmuyor. Doktor sebepsiz diyor. Şaşırdım salı gününü bekliyorum
Geç yumurtlasam da adetlerim düzenlidir. Hiç şaşmaz aslında. Ama stresten de gecikebileceğini düşünüyorum. Umarım öyle değildir amaBildiğim kadariyla yumurtlama olduktan sonra 14 gun gecmesi gerekiyor adet olmak icin. Adete 4 gun kala yumurtladiysaniz adetinizin 10 gun daha gec gelmesi gerekmiyor mu?
Merhaba benimde sizin duruma benzer durumum naptınız doktora gittiniz miGeç yumurtlasam da adetlerim düzenlidir. Hiç şaşmaz aslında. Ama stresten de gecikebileceğini düşünüyorum. Umarım öyle değildir ama
Evet gittim, yumurta çatlamış dedi. Geç döllenme olabilir biraz daha bekleyelim dedi. Tekrardan gidicemMerhaba benimde sizin duruma benzer durumum naptınız doktora gittiniz mi
Geç döllenme olabilir benimde 10 gün geçti doktor bekleyelim dedi. Rabbim kucağımızı doldursun inşallahMerhabalar benimde adetim 9 gün gecikti cuma günü doktora gittim hem kanda hemde ultrason da bir şey çıkmadı ama doktorum 1 hafta daha bekle tekrar test yapalım dedi bir yumurtam oluştuğunu büyüklüğünün de iyi olduğu rahim duvarinin da kalınlastigini belirtti bende beklemedeyim sizce umut varmidir evde test yapmaya korkuyorum negatif görmekten bıkmış biri olarak bı yandan diyorum olsaydı vajinal muayene de kesin çıkardı ama sonradan diyorum yumurta oluşmuş kafam çok karıştı kızlar
Amin inşallah banada doktor 1 hafta bekleyelim testi yap sonra 1 hafta daha bekleyelim dedi yumurtayi gördüğü için sanırım rabbim hayırlısı ile nasip etsinGeç döllenme olabilir benimde 10 gün geçti doktor bekleyelim dedi. Rabbim kucağımızı doldursun inşallah
Nasıl yaniiii? Adetten ne kadar sonra belli oldu? Doktor geç döllenme mi dedi ay nolur anlatın. Adetimin gecikmesinin 9.gününde kan testi negatif çıktı bugün 11.günüm hala bir şey yok. Acsbs bebek varmı?Ben ayın 8inde yaptırmıştım 0 çıktı sonra ayın 17 sinde tekrar yaptırdım ve pozitifti geç döllenme yaşamışım tabi idrarda çift çizgi görünce gittim kan vermeye sende evde dene 3 günde bir falan ona göre git
Ya aslında benim durumum biraz karışık en son 8 mayıs gibi adet oldum yani az geldi ama sonra 7 haziranda adet olmadım şüphelerim vardı test yaptım negatif 10 gün geçti hala olamadım tekrar ettik testi ve beta 41 çıktı çok yeniydi daha kontrolüm Pazartesi günü bakalım görücez ama doktorum geç döllenme yaşamışsın dediNasıl yaniiii? Adetten ne kadar sonra belli oldu? Doktor geç döllenme mi dedi ay nolur anlatın. Adetimin gecikmesinin 9.gününde kan testi negatif çıktı bugün 11.günüm hala bir şey yok. Acsbs bebek varmı?
Şuan tam kaç gün gecikti? 41 nasıl oluyor ki pozitif mi yani?Ya aslında benim durumum biraz karışık en son 8 mayıs gibi adet oldum yani az geldi ama sonra 7 haziranda adet olmadım şüphelerim vardı test yaptım negatif 10 gün geçti hala olamadım tekrar ettik testi ve beta 41 çıktı çok yeniydi daha kontrolüm Pazartesi günü bakalım görücez ama doktorum geç döllenme yaşamışsın dedi
24 gün gecikmiş oluyo ben 17 sinde öğrendim evet pozitif iki gün sonra iki katı artış oldu zatenŞuan tam kaç gün gecikti? 41 nasıl oluyor ki pozitif mi yani?
17gün geciktikten sonra öğrendin yani değil mi? Daha önce kan tahlili idrar testi yapmış mıydın peki sonuç neydi24 gün gecikmiş oluyo ben 17 sinde öğrendim evet pozitif iki gün sonra iki katı artış oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?