• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda pozitif idrarda negatif :/

Ugurunezgisi

♥♡♥♡♥♡♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
130
94
18
30
Merhabalar ben hamile kalmak icin bir 6 ay kadar uğraştım detayiyla anlatacam belki umut olur bekleyenlere neyse... 6 ay oldu evleneli ilk ayımda toplam 53 gun adet gormemistim ve hamile saniyordum kendi fakat idrarda bir turlu cift cizgiyi yakalayamamistim. Doktoru aradim gek bu bakalim idrar testinde cikmiyordur belki dedi gittim bide ne görelim kese yerine 8 cmlik bir kist kocaman olmus millet o kadar kese taşıyor ben kist daha sonra tedavi basladi 2 ay yasmin 4 ay inofolic daha sonra 5 gün 1 er doz klomen sonra catlatma ignesi cumadan cumartesiye bir dolu bir bos ilişki ve cuma günü geldi catti tam bir hafta doldu cumartesi doktordan randevu alindi fakat merak ve heycanla su dandik 5 tllik testlerden aldim 5 dk gecti tek cizgi sovdum attim daha sonra merak ya bi daha baktim bi de ne göreyim 2. Cizgi orada sikik mikik ama olsun benim cizgim :D neyse cumartesi doktora gidildi rahim duvari kalinlasmis adete daha 10 gun var ya adet olacaksin ya gebelik dedi kan verildi beta 9.7 benim genelde 0 larda surunur oyle ki 1.0 dahi cikmamistir hic neyse doktor dedi erken gebelik tabi ben bi sevindirik oldum ama o kadar da degil neticede yani kimyasal gebelik veya dis gebelik diye bi gercek var onlarin Allah belasini versinde biz anne adaylarida kurtulalim toptan. Daha sonra ben bi test daha aldm bugün o testi atinca ilerde cocuguma gostermek icin sakliyacam demistim salak gibi attim gittim yine o dandik 5 tllikten aldim bide ne gorim gerizekalı tek cizgi cikmasin mi ? Internette normal gebe olmayan kadınlar 0-10 ml diyo 3 haftalik gebelik ise 5-50 diyo benim kafa oldu cacık! !!! Simdi gebeyim biliyorum çünkü belirtilerde var memelerin ucu cikti damarlar oldu ki benim memin ucu yoktur yani cok zor cikar şimdi büyüdü kahverengi oldu ve uclari cok hassaslasti yani doktor bile dedi gebelik var diyr bu aptal test niye negatif ???? :KK34::KK34::KK34::KK34:

:)
Butun anne adaylari bu tarz endiseler tasiyorlar.
Ben de testte pozitif ciksa da soyleyememistim kimyasal midir dis gebelik midir yoksa kist midir gibi dusuncelerle.

Insallah saglikli bir sekilde hamilesinizdir.
Umudunuzu artirmayayim ama kan, idrar testinden daha guvenilirdir.

:)
Butun anne adaylari bu tarz endiseler tasiyorlar.
Ben de testte pozitif ciksa da soyleyememistim kimyasal midir dis gebelik midir yoksa kist midir gibi dusuncelerle.

Insallah saglikli bir sekilde hamilesinizdir.
Umudunuzu artirmayayim ama kan, idrar testinden daha guvenilirdir.

Inslh ya rabbim isteyen herkese nasip etsin (Aminnnnn )

Bildigim kadariyla yarinki kan degerleriniz 2'ye katliyorsa, ornegin simdi sizin 18 ve ustu olmasi gerekir, o zaman gebelik tamamdir, demektir :)
Ay cok heyecanli.
Bize de hayirli haberler verin.

Heycan ki ne heycan ayy geberecem resmen :D yarin olsaydi bi hayirlisi ile

Back