• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda pıhtılaşma

Eki Görüntüle 2064084 Arkadaşlar pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırdım kromozomlarda bir sorun çıkmadı eşim de ve bende.
Ama bende kan pıhtılaşması çıktı bir bakarmısınız sonucuma 2 bebeğimin kalbi durdu karnım da 2 aylıkken kürtaj oldum :KK43:
fikd tip nr xemek bilmiyorum ama mthr 677 geninde heterozigot var hamileliğinde doktorun iğneye başlayabilir.

bende 2 gende sorun yok kalan 2 gene de param yetmedi özelde tahlil yaptırmaya.benim plt değerim transferimden beri claxen 0.4 ile başladım.şuan enox 0.4 kullanıyorum.hep aynı.hatta 2 transferden biri tuttuğu için.ilk haftalarda lekelenme ve kanamam oldu.acaba ilaçtan mı dediler tahlillerle öyle olmadığı ortaya çıktı.ben açıkçası bu testlerin devletin karşılamamasına çok ayarım.bir sürü kayıp eziyet yaşatacaklarına anne adaylarına.en baştan baktırılabilir normal yada tüp olarak farketmez.yazık günah kadınlara.

Canım iğne kullandım en son bebeğimde coraspinde kullandım gene bebeğimin kalbi durdu :KK43: bu testleri ondan sonra yaptırdım :KK43:
bende diken üstündeyim ne yalan söyleyim 5. gebeliğim ilk defa bu gebeliğimde iğne kullanıyorum. benım gebeliklerim hep sorunluydu zaten hep 2 hafta geriden geliyordu. kalp atışıda yoktu. bu şimdilik iyi gidiyoe hamd olsun Rabb'ime❣

Canım iğne kullandım en son bebeğimde coraspinde kullandım gene bebeğimin kalbi durdu :KK43: bu testleri ondan sonra yaptırdım :KK43:
o sonuç normal cnm öyle cıkması gerekiyor zaten benım testimdede oyle.

bende diken üstündeyim ne yalan söyleyim 5. gebeliğim ilk defa bu gebeliğimde iğne kullanıyorum. benım gebeliklerim hep sorunluydu zaten hep 2 hafta geriden geliyordu. kalp atışıda yoktu. bu şimdilik iyi gidiyoe hamd olsun Rabb'ime❣
Çok şükür Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Şuan ben kadarlık bebeğin ?

Çok şükür Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Şuan ben kadarlık bebeğin ?
AMİNNN cnm❣ Rabb'im sanada nasip etsin tez vakitte sağlıklı ve hayırlı bebekler.AMİNNN❣ 9haftalık cnm.

Canm korkmana gerek yok bende son gebeligimde coaspirin ve igne kullandim ama yine durdu kalbi.bebegim genetige gitti hic bi sknti yoktu.suan 3 uz hamileyim ddim ya daha once 04 kullaniyodum suan 06 kullaniyorum.belki sanda 04 yeterli gelmedi.hemosistein die bi test var kandadi pihtilasma oranini olcuyo oma baktira bilirsin.ben yaptirmadim ama yeterli geldi galiba bana 06 ilk defa 3 ayima girdim com sukur herseyin tedavisi var

Eki Görüntüle 2064084 Arkadaşlar pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırdım kromozomlarda bir sorun çıkmadı eşim de ve bende.
Ama bende kan pıhtılaşması çıktı bir bakarmısınız sonucuma 2 bebeğimin kalbi durdu karnım da 2 aylıkken kürtaj oldum :KK43:
Canm sadece tek geninde mutasyonun var sen simdiden coaspirin kullanabilirsin.benimde senin geninden mutasyonum var ama iki tane.doktorum banada demisti aslinda igne kullanman bile gerekmiyo ama kayiplarin buna bagli olabilir oyuzden kullanman gerek demisti.suan kullaniyorum hic bi skntim.yok.cok.sukur gecmis olsun

Bende iki ay önce 8haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktr biyopsi almstı. Pıhtı olusmus özele gidiyordum burda pahalı olur üniversitede yaptırabilirsn daha uygun olur dedi.düşük sayım 1 daha cok olursa ücretsizmiş gittigimz genetik doktoru düşük sayısını iki yazıyorm bosuna ücret odemeyin dedi trombofili panelini ücretsz yaptrdk siz de oyle bir yol kullanabilirsnz keske bunları yaşamadan herseyimizi arastırıp ögrenebilsek.. doktorumz sonucu tam acıklmadı ama coraspin 100mg kullan dedi onu kullanıyorm artık gebelik düsünebilirsnz demisti

Canm korkmana gerek yok bende son gebeligimde coaspirin ve igne kullandim ama yine durdu kalbi.bebegim genetige gitti hic bi sknti yoktu.suan 3 uz hamileyim ddim ya daha once 04 kullaniyodum suan 06 kullaniyorum.belki sanda 04 yeterli gelmedi.hemosistein die bi test var kandadi pihtilasma oranini olcuyo oma baktira bilirsin.ben yaptirmadim ama yeterli geldi galiba bana 06 ilk defa 3 ayima girdim com sukur herseyin tedavisi var
MAşallah canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ay ne güzel rabbim 3 tane birden vermiş Allah bağışlasın canım. O testi yaptırsam mı aklım kalmasın diye sen clexan +coraspin den başka ilaç kullanıyomusun canım ?
Benim de hep bebeklerim 2 aylık olunca kalbi durdu :(

MAşallah canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ay ne güzel rabbim 3 tane birden vermiş Allah bağışlasın canım. O testi yaptırsam mı aklım kalmasın diye sen clexan +coraspin den başka ilaç kullanıyomusun canım ?
Benim de hep bebeklerim 2 aylık olunca kalbi durdu :KK43:
Amin allah razi olsun canm rabbim herkese nasip etsin sag salim insallah.coaspirin+clexsan+progestan+folik asit bunlarin hepsine gebe kalmadn once basladim halada kullaniyorum sanirim doguma kadar da kullamcam galiba.progestann faydsnu cok gordum acikcasi dier 3 hamileligimde de kanama alanim hep olmustu.bunda hic olmadi cok sukur

Kızlar bende de hafif var pai 4G 5G sadece bunda sorun var normalde 5G 5G olması gerekiyormuş sanırım bana da doktorum hamile kalınca iğne başlayacağız dedi. 2 kaybım var inşallah bundan sonrakileri kaybetmem

Son düzenleme:
Back