Kanda pıhtılaşma

Feyzaerkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
3
2
1
arkadaşlar benim iki bebeğiminde kalbi 3. Aya girmeden durdu kürtaj oldum. Pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı hamile kalınca iğne vurulmam gerekiyormuş. Benim durumum da olup yaşayanlar bilgi verebilirler mi ???

sonuçların nasıl canım bende yaptım o testi..mthfr c677t heterozigot çıktı birde pai 4G4G çıktı sonuç..doktor hafif dedi coraspirin başlattı benimde iki düşüğüm var ama hiç kalp atışı almadım..hamile kalınca iğne başlatacak mı bilmiyorum

Mrb kızlar aynı durum bende de var 1 sene önce kanamam olmuştu 5 haftalıkken kürtaj oldum. 2 ay önce tekrar hamile kaldım tam sevindim derken boş gebelik dediler 3 gün önce kürtaj oldum . Doktorlar kan pıhtılaşmasi olabilir test yaptır dedi . Canm.cok yaniyo bı daha kayıp vermek o acilari çekmek çok zor Allah kimselere yasatmasnn

Canım benim sadece pai 4g 5G çıktı. İkisinin de kalp atışını duydum

Geçmiş olsun hepinize, kan pıhtılaşma testini nasıl yaptırıyorsunuz acaba benimde arka arkaya iki düşüğüm oldu 2 side 6,7. inci haftalarda kayıp ettim

Geçmiş olsun hepinize, kan pıhtılaşma testini nasıl yaptırıyorsunuz acaba benimde arka arkaya iki düşüğüm oldu 2 side 6,7. inci haftalarda kayıp ettim
Üniversite araştırma hastanesine yapılıyor cnm doktora dusuklerini söyleyip Trombofoli paneli yaptırmak istiyorum diyorsun zaten oda söylüyor. ozellerde yapıyor ama çok pahalı. sen şu an hamile görünüyorsunuz?

Biz aynı durumdayız ben de ıkisini erken haftalarda kaybettim. bide pkos var bende

2.dün düşük yaptım malesef kıyıpda kaldıramadım,2hafta sonra kontrolüm var ozaman isterim bütün testleri

Mrb canm cok gecmis olsun.bende 3 kayip yasadim suan 3 uz gebeligim var sag salim kucagima almayi nasip etsin rabbim.benimde kayiplarim kalp atislarindan sonra oldu suan clexsan kullaniyorum hergun 06 lik coaspirin kullaniyorum.benim iki genimde pihtilasma var. 3.gebeligimde halile kaldiktan sonra basladim ignelere fakat yine kalp atislari durdu.bu kez gebelikten once basladim igneye ilk defa 3. Ayima gircem insallah rabbimin izniyle.korkma herseyin tedavisi var.sen simdiden eger hamile degilsen coaspirin icebilirsin.hic bi zarari yok aksine kanini duzenliyo.folik asit kullanabilirsin.bunlar zaten gebeligin boyunca kullanman gerken ilaclar.butun kan testlerini yaptir.esinle genetik sonuclarina baktir.aklinda bi soru isareti kalmasin.insallah bu son olur rabbim yardimcin olsun.

Pihtilasma ne boyutta kardeş? homozigot mu yoksa heterozigotmu? doktor benimkine hafif dedi onun için herkese soruyorum öğrenmek adına

Arkadaşlar pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırdım kromozomlarda bir sorun çıkmadı eşim de ve bende.
Ama bende kan pıhtılaşması çıktı bir bakarmısınız sonucuma 2 bebeğimin kalbi durdu karnım da 2 aylıkken kürtaj oldum

atarmısın sonucunu özelden bana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…