• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda pıhtılaşma sonrasi düşük

Nur250

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
13
2
1
25
Arkadaslar bunların ne anlama geldiğini bilen biri varsa lütfen bana anlatabilir mi Kafamız çok karıştı. Bu tahlilleri nöroloji istedi kanda ki pihtilasma icin sonuçlardan anlayan varmi acaba ya da daha önce yaptıran? 🫤🫤

Eklentiler

• 1000018162.jpg
    1000018162.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 42
Çok geçmiş olsun ne kadarlıktı düşük yaptığınızda

Çok üzgünüm canım kalp atışı duymuş muydunuz? İstersen genetik test ver trombofili paneli diye geçiyor orda pıhtılaşman olup olmadığı genetiğinde net çıkar bende de var oksapar iğne kullanıyorum

Merhaba sizin hangi genlerde mutasyon vardı acaba? Benim PAI homozigot, mthfr 677 heterozigot. Doktor hamile kalında asprin kullanırsın iğneye perinatolog karar verir dedi.
Merhaba, mtfhr lerden ikisi de heterozigot, paı heterozigot ve faktör 8 miydi öyle bir şey daha heterozigot. Tranafer öncesi aspirin verdi ama kanama yaptı o bende, kullanmadım. Tranafer sonrası iğne kullandım gebelik oluşmadığı için nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum açıkçası

Merhaba, mtfhr lerden ikisi de heterozigot, paı heterozigot ve faktör 8 miydi öyle bir şey daha heterozigot. Tranafer öncesi aspirin verdi ama kanama yaptı o bende, kullanmadım. Tranafer sonrası iğne kullandım gebelik oluşmadığı için nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum açıkçası
Transfer olumsuz mu oldu? Geçmiş olsun size de o zaman tüp bebek doktorunuz söyler gebelik oluşunca inşallah olur hayırlısıyla 🙏🏻

Back
X