merhaba bende seninle aynı konumdayım.adetim 11 gün gecikti.dün kan testi yaptırdım 1.30 negatif çıktı hala adet olmadım acaba geç döllenmemi yaşıyoruz diye bekliyorum.umarım seninki gebeliktir. ilişkden bir hafta 10 gün sonra yerleşme kanaması olur ben hiç kanama yaşamadım.ilk gebeliğimdede yaşamadım.
inşallah ikimizde hamişizdir canım bu belirsizlik çok zoradetim geçeli 18 gün oldu hala beklemedeyim belirtimde yok sadece çok sık idrara çıkmaya başladım bakalım hayırlısı olur inşallah
inşallah canım benimde bu gün 12 gün oldu sadece beyaz akıntım var o kadar.birde dün akşam sol böbreğim ağardı neden dir bilmiyorum
gamzeciğim durmadan test yapıyorum bu gün yine yaptım idrar testi yok negatif.hala gelen giden de yopk.vallahi sinirlerim bozuldu.nlamadım gitti bu gün adetim geçeli 14 gün oldu.nasıl birşey bu anlamadım canım ya
merhaba canım daha önce hiç gecikme olmuşmuydu sende bu kaçıncı denemen? 14 gün çok olmuş kan testi yaptırdınmı?
4 gün önce 10 gün geçe kan testi yaptırdım.1.30 çıktı.ama emziriyorum.geç yumurtlamış olabilirim diye hala şüpheleniyorum
gamzeciğim durmadan test yapıyorum bu gün yine yaptım idrar testi yok negatif.hala gelen giden de yopk.vallahi sinirlerim bozuldu.nlamadım gitti bu gün adetim geçeli 14 gün oldu.nasıl birşey bu anlamadım canım ya
kızlar merhaba bende aynı sizin durumdayım.adetim 7 gün geçti hiç geçmezdi hatta hep erken olurdum. kan testi yaptırdım 2 gün önce negatifkan testi kesin doğrumudur ? siz kaç aydır deniyorsunuz?
canım bende anlamadım nasıl bişey olduğunu test yapmadım hala adetimde gelmedi bi değişiklikte yok delircem artık sen emzirdiğin için adetin gecikmiş olabilirmii acaba hani hormonlar falan pek anlamam ama
kızlar merhaba bende aynı sizin durumdayım.adetim 7 gün geçti hiç geçmezdi hatta hep erken olurdum. kan testi yaptırdım 2 gün önce negatifkan testi kesin doğrumudur ? siz kaç aydır deniyorsunuz?
canım olabilir.pazartesi yada salı kan vericem.hormonlarıma ve birkez daha beta bakılır.artık betedan umudumyok.sanırım dediğin gibi hormonsal birşey.hayırlısı olsun artık ne çıkarsa gelen giden yok hala bugün 16 gün oldu.testler negatif.:2:
bende geçen hafta kan tahlili verdim negatifama hala adet olmadm 10 gün sonra yine gel dedi doktor bakakalım artık inş geç döllenmedir
tatlım bizede haber verirsin bende hala bekliyorum 23 gün oldu hiç böle olmamıştı dediğin gibi hayırlısı artık beklicez
tamam bu sabah kan verdim devlet hastanesinde hem hormonlara hem betaya bakılıcak.sanmıyorum olduğunu olsa testlerde çıkardı.ama hayırlısı artık.haber bekliyorum.haberleri vericem.inşallah hormonlarda sorunum yoktur
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?