Regl günün bugün 8 gün gecikti 2 gün önce kanda acile baş dönmesi bulantı bole sersemlik şikayetiyle gittim kaç gündür halsizdim ve doktor ilk gebelik için test istedi test değerim negatif çıktı ama hala kendimi yorgun hissediyorum çok baş dönmesi yaşıyorum bole sersem gibi hissediyorum kendimi internette şüpheli ilişkiden 14 gün sonra falan kan tahlili doğru çıkar diyor bazıları diyor hamile olduğum halde negatif çıkmıştı kafam alak bulak oldu bugünde dikkatimi affedersiniz ama idrarim aşırı derece koyu renkti yani bilmiyorum zaten şuan beklicem 1 hafta daha aramizdada bole bir şey yaşayan oldumu?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanda negatif cikip hamile olduğunu öğrenen var mı?
- Konu Sahibi Mvigoz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 5.672
- 1
- 5.317
- 198
şöyle dıyım. hamılelık oldu bebiş yumurtlamadan 10 gun kadar sonra yerlestıgıni var sayalım sonra bhcg salgılanır da bellı olur ya hanı misal 9. gun kan verırsın negatıf cıkar sonrakı gun pozıtıf olur. dersin kı aa hamıleymısım amaa kanda negatıff cıktıııı=) halbukı daha yenı yukselıyo hormon. .. yuksek ıhtımal olay boyle oluyo. kanda cıkmama olasılıgı yok sanırım bı hata olmadıysa. . ıdrar rengı su ıcıp ıcmemekle alakalı 10 haftayı bıtırdım hıc koyulasmadı. gebelık belırtı vermesı ıcın once cocuk yerlesmelı . yerlesınce de zaten kanda da ıdrarda da cıkıyo. rahatsızlıgın baska bıseyden ya da psıkolojık ya da havalardan olabılır. ılıskı duzenlı degılse yanı seyrekse son ılıskı tarhını bılıyorsan 12. gun kanda kesın kesın cıkar. bılmıyorsan kendıne 3 4 gun daha zaman tanı tekrar kan ver=) belkı cıdden gec yumurtladın ve daha yenı yerlesıyo belırtınden bagımsız hıc anlamazsın.. cocuk ısteyınce vucut sana oyle belırtı sunuyor kı.. yasadım ordan bılıyorum...Regl günün bugün 8 gün gecikti 2 gün önce kanda acile baş dönmesi bulantı bole sersemlik şikayetiyle gittim kaç gündür halsizdim ve doktor ilk gebelik için test istedi test değerim negatif çıktı ama hala kendimi yorgun hissediyorum çok baş dönmesi yaşıyorum bole sersem gibi hissediyorum kendimi internette şüpheli ilişkiden 14 gün sonra falan kan tahlili doğru çıkar diyor bazıları diyor hamile olduğum halde negatif çıkmıştı kafam alak bulak oldu bugünde dikkatimi affedersiniz ama idrarim aşırı derece koyu renkti yani bilmiyorum zaten şuan beklicem 1 hafta daha aramizdada bole bir şey yaşayan oldumu?
şöyle dıyım. hamılelık oldu bebiş yumurtlamadan 10 gun kadar sonra yerlestıgıni var sayalım sonra bhcg salgılanır da bellı olur ya hanı misal 9. gun kan verırsın negatıf cıkar sonrakı gun pozıtıf olur. dersin kı aa hamıleymısım amaa kanda negatıff cıktıııı=) halbukı daha yenı yukselıyo hormon. .. yuksek ıhtımal olay boyle oluyo. kanda cıkmama olasılıgı yok sanırım bı hata olmadıysa. . ıdrar rengı su ıcıp ıcmemekle alakalı 10 haftayı bıtırdım hıc koyulasmadı. gebelık belırtı vermesı ıcın once cocuk yerlesmelı . yerlesınce de zaten kanda da ıdrarda da cıkıyo. rahatsızlıgın baska bıseyden ya da psıkolojık ya da havalardan olabılır. ılıskı duzenlı degılse yanı seyrekse son ılıskı tarhını bılıyorsan 12. gun kanda kesın kesın cıkar. bılmıyorsan kendıne 3 4 gun daha zaman tanı tekrar kan ver=) belkı cıdden gec yumurtladın ve daha yenı yerlesıyo belırtınden bagımsız hıc anlamazsın.. cocuk ısteyınce vucut sana oyle belırtı sunuyor kı.. yasadım ordan bılıy
Ya aslında önemsemiyordum regl günümden önce ağrılarım halsizligim başladı öyle acile gebeliği düşünmedim hatta ilk coronadan endişelendim baş agrimda çok olduğu için durduk yere ellerimin içi terliyor ben başka bisey var diye düşündüm gebelik ilk aklımda yoktu çünkü evet insanda yalancı belirtiler oluyor ilk evlendigimz zaman cok takiyordum ama şuan ki belirtiler psikolejik degil belki de başka bir sebebi vardır 1 hafta beklerim en güzeli bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder teşekkürler yorumunuz icinşöyle dıyım. hamılelık oldu bebiş yumurtlamadan 10 gun kadar sonra yerlestıgıni var sayalım sonra bhcg salgılanır da bellı olur ya hanı misal 9. gun kan verırsın negatıf cıkar sonrakı gun pozıtıf olur. dersin kı aa hamıleymısım amaa kanda negatıff cıktıııı=) halbukı daha yenı yukselıyo hormon. .. yuksek ıhtımal olay boyle oluyo. kanda cıkmama olasılıgı yok sanırım bı hata olmadıysa. . ıdrar rengı su ıcıp ıcmemekle alakalı 10 haftayı bıtırdım hıc koyulasmadı. gebelık belırtı vermesı ıcın once cocuk yerlesmelı . yerlesınce de zaten kanda da ıdrarda da cıkıyo. rahatsızlıgın baska bıseyden ya da psıkolojık ya da havalardan olabılır. ılıskı duzenlı degılse yanı seyrekse son ılıskı tarhını bılıyorsan 12. gun kanda kesın kesın cıkar. bılmıyorsan kendıne 3 4 gun daha zaman tanı tekrar kan ver=) belkı cıdden gec yumurtladın ve daha yenı yerlesıyo belırtınden bagımsız hıc anlamazsın.. cocuk ısteyınce vucut sana oyle belırtı sunuyor kı.. yasadım ordan bılıyorum...
Bende adetten 4 gün önce korunmalı iliski yaşadım bugün 12 gün oldu adet olmadım. Çocuk emziriyorum ondan olur mu bilmiyorum kan da verdim negatif hızlı gebelık testi de pozitif ben anlamadımRegl günün bugün 8 gün gecikti 2 gün önce kanda acile baş dönmesi bulantı bole sersemlik şikayetiyle gittim kaç gündür halsizdim ve doktor ilk gebelik için test istedi test değerim negatif çıktı ama hala kendimi yorgun hissediyorum çok baş dönmesi yaşıyorum bole sersem gibi hissediyorum kendimi internette şüpheli ilişkiden 14 gün sonra falan kan tahlili doğru çıkar diyor bazıları diyor hamile olduğum halde negatif çıkmıştı kafam alak bulak oldu bugünde dikkatimi affedersiniz ama idrarim aşırı derece koyu renkti yani bilmiyorum zaten şuan beklicem 1 hafta daha aramizdada bole bir şey yaşayan oldumu?