• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanda negatif çıkıp daha sonra hamile olduğunu öğrenenler varmı

bırsey sorabılırmıyım.3 gun gecınce negatıftı 10 gun gecınce pozıtıf demiştın ya pekı bu 3 ıle 10 günlük arada tekrar hıc test yaptırdın mı

benım bugun 5.gunum yıne negatıf... o yzuden soruyorum umudu kesmelımıyım tamamen
canım ben arada hiç baktırmadım çünkü umudum yoktu hiç bide ilaç başlmıştık klomen kullnıyodum negatf olunca hani biran önce olsunsa tekrar tedaviye devm edelim diye acele ediyodum o yüzdende hiç bakmadım ama şimdiye en azından düşükte olsa bi değer çıkardı diye düşnüyorum umudunu kırmak istemem yinede

canım ben arada hiç baktırmadım çünkü umudum yoktu hiç bide ilaç başlmıştık klomen kullnıyodum negatf olunca hani biran önce olsunsa tekrar tedaviye devm edelim diye acele ediyodum o yüzdende hiç bakmadım ama şimdiye en azından düşükte olsa bi değer çıkardı diye düşnüyorum umudunu kırmak istemem yinede
haklısın ... neyse artık yapacak bişey kalmadı ...nasip değilmiş... çok tşk ederım sorularıma cevap verdğin için...

arkadaşlar hepinize çok tesekkkur ederım çok sağolun her soruma cevap verdınız .açtgım konuyu yanıtladınız... bu ay da olmadı sanırım... nasip değilmiş... çok teşekkürler hepinize....

merhaba arkadaşlar.adetim 3 gün geçti.kan testı yaptırdım ıkı kez .ıkısınde de negatıf çıktı (0.1)...ben normalde adet olacağım zaman hissederım kasıklarım ağrır.hıc ağrım yok gelmeyecek gıbı... sizce hamıle olabilir mıyım .böyle bır durum yaşayanlar varsa anlatabilir mi ?
Benim de hayatimda ilk defa adetim gecikti 4 gün geçmişken test yaptirdim ayni sizin gibi 0.1 cikti bugün 10 gün oldu ama ben hala adet olmadim arkadaşlarım biraz daha bekle tekrar test yap dedi çünkü arkadasim 5 haftalık hamileyken kanda cikmamis 7. Haftada cikmis kanda

bende seninle aynı konudan muzdaribim bu ayın 16 adet olmam gerekirdi ogun adet olacağım gün kan testi yaptırdım ve sonç 1,20 çıktı doktor gebelik yok dedi ama ben hala adet olmadım hiç bir adet belitrim yok napmam gerek sizce doktorum adet söktürücü verdi

hamile misin canım son durum

Benim de hayatimda ilk defa adetim gecikti 4 gün geçmişken test yaptirdim ayni sizin gibi 0.1 cikti bugün 10 gün oldu ama ben hala adet olmadim arkadaşlarım biraz daha bekle tekrar test yap dedi çünkü arkadasim 5 haftalık hamileyken kanda cikmamis 7. Haftada cikmis kanda
yaptırdın mı pekı .istersen bır yaptır ben 42.gun yanı 7 gun geçtikten sonra adet oldum bır gun içinde geldı çok umutlanmıştım olmadı :(

amin canım.benım artık umudum kalmadı 7 ay oldu ama artık umudum kalmadı yoruldum umut etmekten
sakın canım benim ilk bebeğim 3 sene sonra bize supriz yapmak istedi nasip olmadı ama sakın umudunu kaybetme ben ne dönemler atlattım allah her zamn hayırlı zamnda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin

Back