kanda negatif çıkıp daha sonra hamile olduğunu öğrenenler varmı

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
123
merhaba arkadaşlar.adetim 3 gün geçti.kan testı yaptırdım ıkı kez .ıkısınde de negatıf çıktı (0.1)...ben normalde adet olacağım zaman hissederım kasıklarım ağrır.hıc ağrım yok gelmeyecek gıbı... sizce hamıle olabilir mıyım .böyle bır durum yaşayanlar varsa anlatabilir mi ?

Valla bn ilk kan testimi devlette yaptirdim dr. Sistit die bi tesih koydu anlam veremedim bi hamileleik de beklemedimden biseler aramadim altinda amagenede verdi ilaclari kullanmadan bi basja dr goru eyim dedim ve 3gun snravaska dr gittim kan negatif diilmis hamileleik baslangici yukseliomus bilmembelki seninde oledir olmucak diebiseyok benimde basima ilk kezgeldi

peki adetten kaç gün sonra negatıf çıktı hatırlıyormusun

İdrarda yapildi hatta ewe gelip ewde bile test yaptim ama ya dr umursamazligindan salladi beni ki bu cok sacma yapmamali snra ozel hastanede muayneden snra kan yukselmeye baslio demisti dr

arkadaşım kanda normalde bat gelmeden bile öğrenilebiliyo ki senin üzerinden 3 gün geçmiş geç döllenme bile olsa beta hcg değeri düşük çıkardı ama yinede çıkardı.eğer kan testini yaptırdığın yere güveniyosan tabiki.yinede umarım hamilesindir.

bende böyle düşünüyorum ama işte yine de ınsan umut etmekten vazgecemıyor

teşekkür ederim canım ... senın başına gelen mucize gıbı bırsey ve bende bu mucizeden bekliyorum ama sanırım hamıle değilim ... artık yoruldum beklemekten
Cnm inan stres herseyi yok edio ewet zor dusunmemek benim 3 cu cocugum ve in . Kabullenmem zor oldu rabbi.e dua et ina ki olur

size bir sorum daha olacak.negatif çıkınca doktor bana progesteron testı yaptı.değerım 11.44 çıktı.eğer 5 in altındaysa bu ay umudunu kes dıyecektım dedı.şimdı bır umut var dedı..bu ne demek yumurtlamamın 11,44 çıkması ne anlama geliyor... bu konu da bılgısı olan var mı

negatif çıkınca doktor bana progesteron testı yaptı.değerım 11.44 çıktı.eğer 5 in altındaysa bu ay umudunu kes dıyecektım dedı.şimdı bır umut var dedı..bu ne demek yumurtlamamın 11,44 çıkması ne anlama geliyor. bunun ne anlama geldıgını bılıyormusun cnm

Benim 3 gün geçmişti negqtifti 10 gün sonra adet olmayınca twkearladı doktorum ve sürpriz dediii
bırsey sorabılırmıyım.3 gun gecınce negatıftı 10 gun gecınce pozıtıf demiştın ya pekı bu 3 ıle 10 günlük arada tekrar hıc test yaptırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…