Kanda ki düsük cikan gebelik degeri artar mı

Ozlem0600

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
5
0
1
33
Arkadaşlar merhaba adetim 4 gün gecikti 2 uncu günü kan testi yaptırdım 3.13 cıktı idrar da iki kez tekrarladım ve bariz belli olan silik ikinci çizgi cıktı çok sık idrara çıkıyorum bel ve karın ağrısı çekiyorum başına böyle bişey gelip de değeri artan oldu mu ne olur bir umut verin bana başına gelen varsa anlatabilir mi muhtemelen geç döllenme diye kendimi umutlandiriyorum ama bilmiyorum emin değilim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Doktora gitsene tekrar kan testi yaptir benimde adetim gecikmişti 4 gun sonra cok agrim vardi kramp giriyordu surekli acile kaldirdilar doktor bakti kan testi yaptı henuz bisi yok dedi igne vurdu ve pismanim o igneyi vurduguma eve geldim kanamam açıldı doktora git yada iki gun bekle testleri tekrarla ALLAH yardimcin olsun

2 gün oldu doktora gideli doktor haftaya pazartesi tekrar gel dedi sabretmek gerçekten çok zor sana da çok geçmiş olsun ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun inşallah

Amin cumlemize insAllah sabret insAllah sabrin sonu selamet olur sıkıntı yapma kendine hakkında hayırlısı

Çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim kimseyi evlatla sınamasın kucağını boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…