- 1 Ağustos 2021
- 42
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi Oylsnebrste
-
Hormondan bakildigini hic duymadim benim bildiğim onun icin smear testi yapilir amaArkadaşlar kanda hormon testi yapılınca cinsel yolla bulaşan hastalıklar da görünür mü bilgisi olan var mı. Bugün kanlı akıntım var diye doktora gittim. Vajinal kontrol ve vajinal ultrason,kanda hormon testi yaptılar ilişki yaşadığımı söyledim bunuda göz önünde bulundurup cinsel yolla bulaşan hastalıklara da bakmışlar mıdır. Yardımcı olur musunuz
Hormonda çıkmaz ama enfeksiyon olarak bakmış olmaları lazım. Sonuç e-nabıza düştüğünde bakarsınız. Geçmiş olsun. İdrardan bakılıyor genelde enfeksiyon ama sağlıkçı değilim..söyledim bunuda göz önünde bulundurup cinsel yolla bulaşan hastalıklara da bakmışlar mıdır.
Belirtilere göre mi acaba ihtiyaç duyacakları çünkü bana direkt ilişkin oldu mu diye sordular kanlı akıntım var deyince bunun üstüne gittiler. Ben bundan dolayı başvurdum . Vajinal muayene de oldum bir şey çıkmadıHormonda çıkmaz ama enfeksiyon olarak bakmış olmaları lazım. Sonuç e-nabıza düştüğünde bakarsınız. Geçmiş olsun. İdrardan bakılıyor genelde enfeksiyon ama sağlıkçı değilim..
Belirtilere göre mi acaba ihtiyaç duyacakları çünkü bana direkt ilişkin oldu mu diye sordular kanlı akıntım var deyince . Vajinal muayene de oldum bir şey çıkmadı
Nasıl bakılıyorHormonda çıkmaz ama enfeksiyon olarak bakmış olmaları lazım. Sonuç e-nabıza düştüğünde bakarsınız. Geçmiş olsun. İdrardan bakılıyor genelde enfeksiyon ama sağlıkçı değilim..
Nasıl bakılıyor
Akut vajinit olarak gözüküyorHormonda çıkmaz ama enfeksiyon olarak bakmış olmaları lazım. Sonuç e-nabıza düştüğünde bakarsınız. Geçmiş olsun. İdrardan bakılıyor genelde enfeksiyon ama sağlıkçı değilim..
Tiroid bezi yüzünden öyle düşündüm. Çünkü böyle hastalıklarda geniz akıntısı falan oluyorHormondan bakildigini hic duymadim benim bildiğim onun icin smear testi yapilir ama
LaboratuvardaNasıl bakılıyor
E nabız da mıLaboratuvarda
Bilemedim cok alakasi olmayabilir ama, cok da emin oldugum bir konu degil yanlış yonlendirmeyeyim.Tiroid bezi yüzünden öyle düşündüm. Çünkü böyle hastalıklarda geniz akıntısı falan oluyor
Bilemedim cok alakasi olmayabilir ama, cok da emin oldugum bir konu degil yanlış yonlendirmeyeyim.
Hormondan bakildigini hic duymadim benim bildiğim onun icin smear testi yapilir ama
Evet evet haklısınız öyle ama araştırdım smear yapılmadan önce aşamalar varmış ben zaten bunun için gitmiştim bulaşıcı hastalık falan için. İlk vajinadan kontrol yapılıyormuş duruma göre enfeksiyona göre smear yapılıyormuş. Ben de muayeneden sonra vajinit çıktı o yüzden ihtiyaç duymadılar sanırımyani hpv icin falan smear testi yapılıyor, ya da enfeksiyon varsa o da smearde cıkar. kandan bakmaları ıcın allah korusun hiv falan olması lazım bence ki o da zaten normal kan sayımı gibi degildir proseduru bastan soylenir bakılacaklar su su su diye
anladım cok cok gecmis olsunEvet evet haklısınız öyle ama araştırdım smear yapılmadan önce aşamalar varmış ben zaten bunun için gitmiştim bulaşıcı hastalık falan için. İlk vajinadan kontrol yapılıyormuş duruma göre enfeksiyona göre smear yapılıyormuş. Ben de muayeneden sonra vajinit çıktı o yüzden ihtiyaç duymadılar sanırım
Teşekkür ederimm çok yardımcı oldunuzanladım cok cok gecmis olsun
Spekulum muayenesi sonucunda gerek duyulursa smear testi yapılır diyor ya o yüzden rahatlamıştım. Doktor bi bulguya rastlamayınca gerek duymadı diye ama .Dedigim gibi, hormondan cinsel hastalığa bakildigini sanmıyorum, eger bir cinsel hastalik suphesi vs varda smear yapilabilir. Hormon tahlilinden olmaz yani bence. Yazi da da hormon tahlili dememis ztn
Anladim ne demek istedigini, benim smear dememdeki sebep illa smear yapilmali degil, hormonda cikar mi dedin ya onun icin hormona değil smeara bakarlar demek istedim, illa smear gerekyor anlaminda degil. Hormonda cikanlar cinsel hastalıkla ilgili ne soyler bilmiyorum, hormonda baska seylere bakılmıstr demek istedmSpekulum muayenesi sonucunda gerek duyulursa smear testi yapılır diyor ya o yüzden rahatlamıştım. Doktor bi bulguya rastlamayınca gerek duymadı diye ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?