- 1 Kasım 2021
- 107
- 16
- 25
- Konu Sahibi demirdamla35
Merhabalar,cinsel birleşme olmadan adetin son günlerinde yaşanan boşalmadan ele kıyafete bulaşma sonucunda gebelik olmayacağı yazıyor fakat bu olaydan 10 gün sonra gebelik varsa kanda çıkar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cikar ver kan. 2 gun sonra verirsen daha garanti olur.Merhabalar,cinsel birleşme olmadan adetin son günlerinde yaşanan boşalmadan ele kıyafete bulaşma sonucunda gebelik olmayacağı yazıyor fakat bu olaydan 10 gün sonra gebelik varsa kanda çıkar mı?
Şehir dışına gideceğim o yüzden bunun için zamanım olmayacak,bazı doktorlar 10 gün bazı doktorlar ise 12 gün kesin net belli olur demiş. Zaten birliktelik yaşanmadı ben takıntılı olduğum için yapmak istiyorumCikar ver kan. 2 gun sonra verirsen daha garanti olur.
Gebelik ihtimali oldugunu düşünmüyorum zatenŞehir dışına gideceğim o yüzden bunun için zamanım olmayacak,bazı doktorlar 10 gün bazı doktorlar ise 12 gün kesin net belli olur demiş. Zaten birliktelik yaşanmadı ben takıntılı olduğum için yapmak istiyorum
Çok saçma haklısınız ama takıntılı olduğum için sürekli belimde kasıklarımda ağrı hissediyorumBirleşme olmadan kıyafet üstünden hamile kalmak mı? Meryem ana mı sanıyorsunuz kendinizi acaba?
Psikolojik bunlar delirmeyin.Çok saçma haklısınız ama takıntılı olduğum için sürekli belimde kasıklarımda ağrı hissediyorum
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinPsikolojik bunlar delirmeyin.
Düşününce asla mantıklı olmadığını biliyorum ama takıntılı biri olunca gerçekten hayat çok zorlaşıyor,değerli yorumunuz için teşekkür ederimGebelik olmaz
Ben size saygısızlık etmeden bir soru sormuşum dalga geçilecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum açıkçasıTakıntılıysanız elleşmeyin mesela nasıl fikir
Ben de saygısızlık etmedim, hamama giren terler, sevişiyorsanız ve bu derece takıntılı olduğunuzu biliyorsanız sorun yaşayacağınızı tahmin etmiyor muydunuz?Ben size saygısızlık etmeden bir soru sormuşum dalga geçilecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Saygısızlık ettiniz demedim ama dalga geçilecek bir durum yok. İnsanların kafası karışıyor endişeleniyor buradan sorup en azından içini rahat ettirmeye çalışıyor. Teşekkür ederim sağolunBen de saygısızlık etmedim, hamama giren terler, sevişiyorsanız ve bu derece takıntılı olduğunuzu biliyorsanız sorun yaşayacağınızı tahmin etmiyor muydunuz?