• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda gebelık testı yaptırdım doğrumudur

haklısın sanırım bu yüzden olmadım .çünkü olmasın dıye cok yuklendım kendıme çok kalın gıyındım mesela sankı üşütürsem adet olurum sıcak tutarsam kendımı bebk olur gıbı saçma sapan düşüncelere kapıldım gece bıle uyuyamadım acaba ağrım var mı geliyor mu dıye :KK43: keşke bu kadar gecmeseydı.bugun 40.gunum.bır daha kı ay nasıl 40 gun beklkeyeceğim artık beklemek daha zor.umudum da kalamadı ilk kez bu kadar gecıkmişti :KK43:

ben 10.ayımda gebe kaldım 10 ay boyunca aynen bu dediğin psikolojideydim
her zaman 26günde gelen adetim 40 oldu 41 oldu
sürekli kan testi heves felan
seni çok iyi anlıyorum
ama beynin durduruyor bunu bilesin
düşünme takma desemde takarsın biliyorum
ama kafaya takarsan olmaz derler ya ben kafaya taka taka oldum
hatta şüpheli ilişkimden sonra gün saydım 15.gün sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm hemde 5tl lik gebelik testinde
inş hayırlı zamanda gebe kalırsın kuşum

Bak ben ilk gebeliğimde hemen ilk ay hamile kaldım sonra gelişmediği için kürtaj oldu ve 6 ay korunduk üstüne 1 yıl gebelik olmadı artık olmucak derken bianda hamile kaldım umudunu sakın yitirme
senın adına çok sevındım canım allah bır daha yaşatmasın o acıyı sana... 7 aydır her gun umut etmekten çok yoruldum artık elımde değil çok üzülüyorum .keşke benımde olsa

senın adına çok sevındım canım allah bır daha yaşatmasın o acıyı sana... 7 aydır her gun umut etmekten çok yoruldum artık elımde değil çok üzülüyorum .keşke benımde olsa
Seninde olcak inşallah akışına bırak neden olmuyo diye Düşünme rahat ol Kafanı dağıt sana ve eşine de bakıldı mı

Seninde olcak inşallah akışına bırak neden olmuyo diye Düşünme rahat ol Kafanı dağıt sana ve eşine de bakıldı mı
bakıldı bende sorun olmadığını söylediler.eşimde varkosel var dedı doktor ama sperm testı ysptı çok ıyı çıktıdegerlerı sayısı falan amelıyata gerek yok dedı bılmıyorum artık neden olmuyor .boşuna bır hayale kapıldım ya kendıme kızıyorum

bakıldı bende sorun olmadığını söylediler.eşimde varkosel var dedı doktor ama sperm testı ysptı çok ıyı çıktıdegerlerı sayısı falan amelıyata gerek yok dedı bılmıyorum artık neden olmuyor .boşuna bır hayale kapıldım ya kendıme kızıyorum
Ama varikosel bildigim kadarıyla sperm sayısını değilde hareketliliğini engelliyi diye biliyorum ama ileri değil Demekki doktor ne derse o :) önünüzdeki ay olur sen yeterki kendini rahat bırak bebek olcak olayından uzaklaş

Benim de 1 yıl olmadı kürtajdan sonra hep üzüldüm neden olmuyo diye saatlerce sırtüstü yatıyodum neler neler her ay hüsran oluyodu çok üzülüyodum sonra bıraktım tatile gittik geldik hatta hiç yatmadım ilişkiden sonra ama olcagı varsa oluyo o Yüzden rahat ol

Back