Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda gebelık testı yaptırdım adetım 6 gun gectı Ama negatif cıktı dogrumudur sonuc hıc böyle gecıkmezdım acaba bı daha ilerleyrn gunlerde yPtırmMa gerek varmı
Kanda gebelık testı yaptırdım adetım 6 gun gectı Ama negatif cıktı dogrumudur sonuc hıc böyle gecıkmezdım acaba bı daha ilerleyrn gunlerde yPtırmMa gerek varmı
size bir sorum daha olacak.negatif çıkınca doktor bana progesteron testı yaptı.değerım 11.44 çıktı.eğer 5 in altındaysa bu ay umudunu kes dıyecektım dedı.şimdı bır umut var dedı..bu ne demek yumurtlamamın 11,44 çıkması ne anlama geliyor... bu konu da bılgısı olan var mı
0.700 canımHayırlısı canım biraz daha bekle ozaman benim adetim 4gün geçince beta hcg 498 çıktı progesteronda 26 çıktı ama doktorun bir bildiği vardır herhalde senin beta hcg kaç cıktı
Suan için gebelik yok gibi görünüyor ama geç Döllenme olmuş olabilir canım bira daha bekle bence0.700 canım
bugün 5.günum. bugun de test yaptırdım sonucunu bekliyorum. yıne negatıf çıkarsa demekkı başka bır rahatsızlığım var demektır.çünkü adetım gelmeyecek bellı.ben her zaman anlarım geleceğını kasıklarım ağrır. hem tam adet gunum geçtı ya hiç ağrım yok acaba kist mı oldum.kıst adetın gelmemesine sebep olur mu sence cnmSuan için gebelik yok gibi görünüyor ama geç Döllenme olmuş olabilir canım bira daha bekle bence
Hayırlısı inşallah canım nezaman çıkcak sonucunbugün 5.günum. bugun de test yaptırdım sonucunu bekliyorum. yıne negatıf çıkarsa demekkı başka bır rahatsızlığım var demektır.çünkü adetım gelmeyecek bellı.ben her zaman anlarım geleceğını kasıklarım ağrır. hem tam adet gunum geçtı ya hiç ağrım yok acaba kist mı oldum.kıst adetın gelmemesine sebep olur mu sence cnm
yarım saate dedıler hıc umudum yok.ama neden olmuyor onu da anlamıyorum ((Hayırlısı inşallah canım nezaman çıkcak sonucun
Kaç aydır deniyorsunuz canımyarım saate dedıler hıc umudum yok.ama neden olmuyor onu da anlamıyorum ((
haklısın sanırım bu yüzden olmadım .çünkü olmasın dıye cok yuklendım kendıme çok kalın gıyındım mesela sankı üşütürsem adet olurum sıcak tutarsam kendımı bebk olur gıbı saçma sapan düşüncelere kapıldım gece bıle uyuyamadım acaba ağrım var mı geliyor mu dıye keşke bu kadar gecmeseydı.bugun 40.gunum.bır daha kı ay nasıl 40 gun beklkeyeceğim artık beklemek daha zor.umudum da kalamadı ilk kez bu kadar gecıkmiştihevesle gebelik bekliyor isen
heycanın ve duyguların adetini durdurmuştur
beyin rahme hükmediyor kuzum
6 -7 ay kadar olduKaç aydır deniyorsunuz canım