Allah razı olsun amiin inşallah ya. Hala kasik ağrım var ve karnım inanılmaz şişBu arada çok geçmiş olsun .rabbim bidaha yaşatmasın
Aynen benimde.kabızlık var mı bende kabızlıktan dolayı şişlik varAllah razı olsun amiin inşallah ya. Hala kasik ağrım var ve karnım inanılmaz şiş
Bence erken yaptirmissiniz ben 5 gün kala idrarda öğrendim ama genelde adet günü bile çok çok silik çıkar benimki biraz erken oldu biraz daha bekleyin çok zor olduğunu biliyorum her ay bekleyip negatifleri de gördüm çünkü. Eğer bir yumurtlama probleminiz yoksa 2-3 gün daha bekleyip tekrar kan verebilirsiniz. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli melekler nasip etsinMerhaba anneler ve anne adaylari. Benim beklediğim adet gunum 22 mart. Bir hafta kala kanda hcg baktirdim negatifti. Bugün adetime 5 gün var. Adet öncesi tum belirtilerim mevcut. Yalniz Kasik agrisi bukadar onceden baslamazdi ve bir de bel agrim var. Kan testini erken yapmış olabilir miyim? Beklemekten baska care yok ama insan nasil bir his ise dayanamiyor sabirsizlaniyor. O nedenle size sormak istedim. 14ocakta kalbi durduğu icin 11. Haftamda bebegimi kaybettim. İnşallah Rabbim isteyen herkese icinde bana da hayırlı zamanda nasip eder evlat sevincini..
Benim yumurtlama gunum takvime gore 7martti ama bilemiyorum tabi yinede. Sizin dediginize gore erken yapmışım inşallah hayırlısıyla oyledirBende adete 5 gün kala gebelik testi ile öğrenmiştim. 6 gün kala negatif çıkmıştı. Erken yapmışsınız bence.
Cok teşekkür ederim öyle yapayım insallahBence erken yaptirmissiniz ben 5 gün kala idrarda öğrendim ama genelde adet günü bile çok çok silik çıkar benimki biraz erken oldu biraz daha bekleyin çok zor olduğunu biliyorum her ay bekleyip negatifleri de gördüm çünkü. Eğer bir yumurtlama probleminiz yoksa 2-3 gün daha bekleyip tekrar kan verebilirsiniz. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli melekler nasip etsin
Kanda mı idrarda mı öğrendiniz?Bende adete 5 gün kala gebelik testi ile öğrenmiştim. 6 gün kala negatif çıkmıştı. Erken yapmışsınız bence.
Kanda adetime bir hafta kala negatiftiKanda mı idrarda mı öğrendiniz?
İnsallah arkadaşım ya hayırlısı olur insallah[QUOTE="cihancan, post: 59
Günlerimiz aynı bende sabırsızlıkla bekliyorum testi erken yapmışın birazcık daha sabret bence . Umarım vardır
Allah razı olsun. İdrarda erken diye yapmadım ama kanda da erken oldu sanirirm. Bir daha böyle aceleci davranmak istemiyorum karar aliyorum ama bi bakmisim gene erkenden kan vermisim. Birde hastanede calışıyor olunca dayanamiyorum sanirim. Bu hafta belli olir hayırlısı ile artikbayağı erken yapmışınız, ben bir hafta kala başladım idrar testi yapmaya, reglime 3 gün kala çıktı belirsiz çizgi, gönlünüze göre hayırlısı olsun
İnsallah arkadaşım ya hayırlısı olur insallah[QUOTE="cihancan, post: 59
Günlerimiz aynı bende sabırsızlıkla bekliyorum testi erken yapmışın birazcık daha sabret bence . Umarım vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?