- 3 Ekim 2024
- 55
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi sykangelin33
-
bende bugün gittim doktora sizin gibi adet düzensizliğimde var ve 15 güne adet gecikmesi yaşadım. Kan testimde negatif ama 4 ve 11 şubata yumurtlama oldu doktorum ilaç da vermedi 2 hafta sınra gel dedi ama zaten olsa olurdu ki yani hiç anlamadımMerhaba 9 aydır çocuk istiyoruz. Dün kadın doğumdan randevum vardı doktor tedbiren kan ve idrar testi istedi. Gebelik yok, başka sıkıntı da yok. Ama birkaç gündür aşırı halsizlik var. Bugün daha da arttı ve başım da dönmeye başladı. Mide bulantısı da var. Adetime de 2-3 gün var. Hamile olsaydım kanda muhakkak çıkardı diye düşünüyorum. Sonrasında acaba gebelik için tekrar test vermeli miyim?
Hayırlısı olur umarım hakkınızda. İnşallah 2 hafta sonra gittiğinizde bir güzellikle karşılaşırsınızbende bugün gittim doktora sizin gibi adet düzensizliğimde var ve 15 güne adet gecikmesi yaşadım. Kan testimde negatif ama 4 ve 11 şubata yumurtlama oldu doktorum ilaç da vermedi 2 hafta sınra gel dedi ama zaten olsa olurdu ki yani hiç anlamadım
Canım hiç zannetmiyorum ama inşallah ikimizin 2 hafta sonra hamiş oluruzHayırlısı olur umarım hakkınızda. İnşallah 2 hafta sonra gittiğinizde bir güzellikle karşılaşırsınız
Bence sizin ki adeten 2-3 gün sonra net belli olurMerhaba 9 aydır çocuk istiyoruz. Dün kadın doğumdan randevum vardı doktor tedbiren kan ve idrar testi istedi. Gebelik yok, başka sıkıntı da yok. Ama birkaç gündür aşırı halsizlik var. Bugün daha da arttı ve başım da dönmeye başladı. Mide bulantısı da var. Adetime de 2-3 gün var. Hamile olsaydım kanda muhakkak çıkardı diye düşünüyorum. Sonrasında acaba gebelik için tekrar test vermeli miyim?
11 şubatta yumurtlama olduysa çıkmayabilir bence. Acele etmeyin 25 şubatta test yapıp kontro edebilirsinizbende bugün gittim doktora sizin gibi adet düzensizliğimde var ve 15 güne adet gecikmesi yaşadım. Kan testimde negatif ama 4 ve 11 şubata yumurtlama oldu doktorum ilaç da vermedi 2 hafta sınra gel dedi ama zaten olsa olurdu ki yani hiç anlamadım
Evet doğru söylüyorsunuz yani adet geçikti doktor bekle diyor yani iyice bi tuhaf oldum ümitleneyim mi kabulleneyim mi bilmiyorum11 şubatta yumurtlama olduysa çıkmayabilir bence. Acele etmeyin 25 şubatta test yapıp kontro edebilirsiniz
Naptınız adet oldunuz mu acaba? Yoksa gecikme mi varEvet doğru söylüyorsunuz yani adet geçikti doktor bekle diyor yani iyice bi tuhaf oldum ümitleneyim mi kabulleneyim mi bilmiyorum
Hayır canım olmadım çok fazla akımtım var amaNaptınız adet oldunuz mu acaba? Yoksa gecikme mi var
2 gün sonra tekrar yenileyin fotoğraf var mı hangi marka kullandınızBenim bugün adet günüm ama olmadım. Kaset test yaptım negatif çıktı
Al-bi diye bir marka2 gün sonra tekrar yenileyin fotoğraf var mı hangi marka kullandınız
Benim de öyle ümitlenmek istemiyorum ama bekliyorumBende ayni sorunu yaşıyorum 4 gun kaldi adetime 6 gun kala test verdim negatif ama agrilarim baya akinti gogus agrisi enfeksiyon oluncada oluyo acikcasi merak ediyorum durumumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?