• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda gebelik sonucu ne zaman doğru sonuç verir?

sykangelin33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
55
8
1
29
Merhaba 9 aydır çocuk istiyoruz. Dün kadın doğumdan randevum vardı doktor tedbiren kan ve idrar testi istedi. Gebelik yok, başka sıkıntı da yok. Ama birkaç gündür aşırı halsizlik var. Bugün daha da arttı ve başım da dönmeye başladı. Mide bulantısı da var. Adetime de 2-3 gün var. Hamile olsaydım kanda muhakkak çıkardı diye düşünüyorum. Sonrasında acaba gebelik için tekrar test vermeli miyim?

Merhaba 9 aydır çocuk istiyoruz. Dün kadın doğumdan randevum vardı doktor tedbiren kan ve idrar testi istedi. Gebelik yok, başka sıkıntı da yok. Ama birkaç gündür aşırı halsizlik var. Bugün daha da arttı ve başım da dönmeye başladı. Mide bulantısı da var. Adetime de 2-3 gün var. Hamile olsaydım kanda muhakkak çıkardı diye düşünüyorum. Sonrasında acaba gebelik için tekrar test vermeli miyim?
bende bugün gittim doktora sizin gibi adet düzensizliğimde var ve 15 güne adet gecikmesi yaşadım. Kan testimde negatif ama 4 ve 11 şubata yumurtlama oldu doktorum ilaç da vermedi 2 hafta sınra gel dedi ama zaten olsa olurdu ki yani hiç anlamadım

bende bugün gittim doktora sizin gibi adet düzensizliğimde var ve 15 güne adet gecikmesi yaşadım. Kan testimde negatif ama 4 ve 11 şubata yumurtlama oldu doktorum ilaç da vermedi 2 hafta sınra gel dedi ama zaten olsa olurdu ki yani hiç anlamadım
Hayırlısı olur umarım hakkınızda. İnşallah 2 hafta sonra gittiğinizde bir güzellikle karşılaşırsınız

Bence sizin ki adeten 2-3 gün sonra net belli olur

11 şubatta yumurtlama olduysa çıkmayabilir bence. Acele etmeyin 25 şubatta test yapıp kontro edebilirsiniz

Geçtiğimiz birkaç ay önce de böyle oldu. Belirti var gibiydi adetim de gecikti ama sonra adet oldum. O yüzden çok ümitlenmek istemiyorum

Bende ayni sorunu yaşıyorum 4 gun kaldi adetime 6 gun kala test verdim negatif ama agrilarim baya akinti gogus agrisi enfeksiyon oluncada oluyo acikcasi merak ediyorum durumumu

Back