- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
Merhaba hanımlar, kanda gebelik ilişkiden ne zaman sonra kesin sonuçtur bilgisi olan varmı ? Ben ilişkinin 18.günü kan testi yaptırdım sonuç <1.20
kesin midir
kesin midir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testleri var onlari alip yapabilirsin,
Kanda gebelik 10 gunluk adet gecikmesinden sonra kesin sonuc verir die biliyorum..
aslinda 5-6 gunluk gecikmede de cikiyor ama bazen kimyasal gebelik olabiliyor, oyuzden beklenen adet gununden 10 gun geciksin sonra kan testi ver bence..
Iliskiden 12 gun sonra sonuc cikiyor gec dollenme varsa daha gec olur ama gunu net biliyosaniz 12 gunden sonra kanda belli olurMerhaba hanımlar, kanda gebelik ilişkiden ne zaman sonra kesin sonuçtur bilgisi olan varmı ? Ben ilişkinin 18.günü kan testi yaptırdım sonuç <1.20
kesin midir
Merhaba hanımlar, kanda gebelik ilişkiden ne zaman sonra kesin sonuçtur bilgisi olan varmı ? Ben ilişkinin 18.günü kan testi yaptırdım sonuç <1.20
kesin midir
Iliskiden 12 gun sonra sonuc cikiyor gec dollenme varsa daha gec olur ama gunu net biliyosaniz 12 gunden sonra kanda belli olur
Ben zaten gebelik istemiyorum o yüzden test yaptırdım başka ilişkim olmadı yumurtlama gününe getirme gibi bi çabamda yoktu o yüzden:))Bu benim yumurtlama gunu yaptigim kan testindeki sonucla ayni.
Ayrica iliskiye gore hesap yapmissiniz, fakat yumurtlama gunune denk getirdiginizden emin misiniz?
Ben zaten gebelik istemiyorum o yüzden test yaptırdım başka ilişkim olmadı
Valla test sonucuna bakarsak zaten gebelik yok. Ortalama iliskiden 2 hafta sonra gebelik testleri pozitif cikiyor.
Sizde bu sureci sanirim atlattiniz. Gozunuz aydin.
Tesekkür ederim cevabınız içinEğer olsaydı 18 gün olmuş kanda çıkardı.. çünkü yumurta döllendikten sonra salgılanan beta ilk kanda çıkıyor sonradan idrarda idrarda çıkıyor.. İlişkiden 10 gün sonra kesin sonuç çıkardı sonuç negatif
Dedigim gibi 12gun erken belli olur 18 gun gecmis ve adetten 9gun sonrasi baska iliskide olmamis bu durumda gebelik beklemeyin bence olmamistir istemediginiz icinde olmamasina mutlu oldum insallah istediginiz zamanda nasip olurBaşka ilişkim olmadı aslında gebelik istemiyorum. 18.günü test yaptırdım sonucum <1.20
İlk defa yaptırdım kan testi. Adetimden 9gün sonra olduğu için yumurtlama değildir diye ella kullanmadım. Pişman oldum ama ella kullanmadıgıma aklımda şüphe kaldı.neyime güvendim bilmiyorum. İçe boşalma olmadı ama yinede bi tedirginlik..
Dedigim gibi 12gun erken belli olur 18 gun gecmis ve adetten 9gun sonrasi baska iliskide olmamis bu durumda gebelik beklemeyin bence olmamistir istemediginiz icinde olmamasina mutlu oldum insallah istediginiz zamanda nasip olur
Amin insallahTeşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin doğru zamanda :)))