Kanda gebelik değerleriniz

Blgzr58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
10
5
1
34
Kızlar merhaba idrarda ve kan testinde hamile olduğumu öğrendim 45 günde bir adet oluyorum en son adet tarihim 3 Temmuz doktora gittim normalde 8 haftalık hamile olarak gözüküyorum ama ultrasonda 2 haftalık dedi doktor kan değerim 8549 doktor ikinci kez kan tahlili istedi iki sonra değerim 19667 çıktı doktor düşük dedi Cumartesi günü gel yine test yapalım eğer fazla yükselmediyse müdahale edicem dedi değerlerim gerçekten düşük mü başına böyle bir şey gelen var mı sizin yorumlarınızı öğrenmek istedim yardımcı olursanız çok sevinirim

Doktordan daha mı iyi bileceğiz? Adam düşük demiş, buradan birinin hayır tam tersi yüksek demesini mi bekliyorsun? Düzelmezse müdahale edecekmiş, fazla kurcalama bence.

bence doktoru değiştir canm

10.000 değerle kese görünür. 48 saatte 2 ye katlaması gerekir ki sizinkide katlamış. Bu değerle 2 haftalık hamile olmanızda pek mümkün değil bence. Bende 149 çıkmıştı mesela. Doktorunuzu değiştirin net.

Canım keseyi gördü doktor Cumartesi gel tekrar kan testine bakalım dedi kafam çok karıştı

Değerin normal yükselmiş sanki. Bence de başka doktora git.

Canım keseyi gördü doktor Cumartesi gel tekrar kan testine bakalım dedi kafam çok karıştı

Keseyi gördüyse bir sonraki kontrolde kalp atışı dinlemeli. Artık kan testiyle işin yok canım. Doktorun saçmalamış. Ayrıca 2 haftalık gebelikte kese görünmez. Kesinlikleee doktorunu değiştir bu doktorla bu gebeliği tamamlayamazsın.

Ya anlam veremedim bende kafamı allak bullak etti

Su insanlarin bilmeden ters kotu konuşmasını anlamıyorum ben sağlıklı bir süreç gördüm anlatımlarınızdan sanki sadece hafta tayininde bir karmasa var . Doktoru degistirin başka bir doktora kesinlikle görünün. Inşallah bebeğiniz sağlıklıdır.

Değeriniz gayet yüksek, kese de görünmüş, 2 haftalık olduğunu zannetmiyorum çünkü 2 haftalık gebelikte kese görünmez, kesinlikle doktorunuzu değiştirin, inşallah sağlıklı bir gebeliktir, bizi de haberdar edin

Bencede değerin güzel artmış böyle bi değerle 2 haftalık olamazsın hemen yarın başka doktora git derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…