• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanda erkenden farkedilen gebelikler/değerlerimiz ?

acu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
13
1
88
Regly olmama daha 10 gün kala hormon baktirmaya gidip hamile olduğumu öğrendim ...

Beta hcg :23.70 çıktı
Aradan iki gün geçti
Beta hcg :93.70 çıktı
Doktor hala dış gebelikten dusukten şüpheleniyor..erken öğrenmek cok sıkıcı kan değerim 36 ... Sizce durum ne olur suan 1 hafta var regly olmama

doktorlar kendilerini riske atmama için ilk haftalar hep öyle diyorlar ben dr gittiğimde değerim 107 idi 2 günde bir 2 katına demişti sanırım katlaması lazım diye umarım gebesindir...:49:

doktorlar kendilerini riske atmama için ilk haftalar hep öyle diyorlar ben dr gittiğimde değerim 107 idi 2 günde bir 2 katına demişti sanırım katlaması lazım diye umarım gebesindir...:49:

işallah cnm ya ılk aydan kalmış olacağım ama olsun 5 yıllık evlıyım,yenı karar vermıstık ..yarın da aıle hekımıme gıdıp hcg ölçtüreceğim..sonrasında da stres olmamak adına regly mı beklemeyi dusunuyorum gunum gecınce de ıyı bı doktor bulup gıderım adam akıllı ..böyle olmayacak bu iş

Back
X