Adetim 25 haziran 5 Temmuz'da sürtünme ile ilişkim oldu.bugün kanda bhcg yaptırdım 2.0 çıktı.bu sonuç kesin mi adet gecikmesi olmadığı için kesin değil midir?
sonucun şu an negatif ama adetin gecikince testi tekrarla sonuç 5.0 ve üzeri çıkarsa pozitiftir...
Kod:
İlişkiden 11 gün sonra yapıldı.gebelik olsa belli olmazmıydı bu günden sonra bu değerin artma ihtimali var mı?
Adetim 25 haziran 5 Temmuz'da sürtünme ile ilişkim oldu.bugün kanda bhcg yaptırdım 2.0 çıktı.bu sonuç kesin mi adet gecikmesi olmadığı için kesin değil midir?
yine bir sürtünme vakası bence kesin hamilesin
nasıl yaaa sürtünmeylemi hamile kalmışşkız yok biz öleleim valla sürtünmeyi geçtin ayağımızı havaya dikiyoz saatlerce yatıyoz nakavt :) ALLAHIM ne kadar büyüksün yarabbimmm sen aklıma sahip ol
Burda bu konularla çok karşılaştığınızı biliyorum.birçoğunuzun senelerce uğraştığınıda.ama sürtünme ile hamilelik o kadar kolay olmasa gerek.öle hamile kaldığını söleyenler normal ilişki yaşamıştır bence.bnmki sürtünme ve dün yaptırdığım kan testi negatif 11 gün sonra yaptım hamile olsam değer mutlaka oynardı
nasıl yaaa sürtünmeylemi hamile kalmışşkız yok biz öleleim valla sürtünmeyi geçtin ayağımızı havaya dikiyoz saatlerce yatıyoz nakavt :) ALLAHIM ne kadar büyüksün yarabbimmm sen aklıma sahip ol
bu ilk değil ki şekerim kk da böyle sürtünmeyle(güya)hamile kalan o kadar çok kişi var ki moda oldu biz bi tarafımızı yırtalım duralım nafile.
Insan ne kadar olamayacağını bilsede içine şüphe düşüyor işte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?