• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda bhcg

Miray88

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
310
5
16
34
Antalya
Adetim 25 haziran 5 Temmuz'da sürtünme ile ilişkim oldu.bugün kanda bhcg yaptırdım 2.0 çıktı.bu sonuç kesin mi adet gecikmesi olmadığı için kesin değil midir?

Adetim 25 haziran 5 Temmuz'da sürtünme ile ilişkim oldu.bugün kanda bhcg yaptırdım 2.0 çıktı.bu sonuç kesin mi adet gecikmesi olmadığı için kesin değil midir?

sonucun şu an negatif ama adetin gecikince testi tekrarla sonuç 5.0 ve üzeri çıkarsa pozitiftir...

Kod:

İlişkiden 11 gün sonra yapıldı.gebelik olsa belli olmazmıydı bu günden sonra bu değerin artma ihtimali var mı?

önceki konularına baktım sevgilinle her ay ilişki yaşıyorsun bi şekilde içine giriyo veya girmiyo ve hepsinde hamile kalma korkun olmuş hadi bikere olsa anlayacamda hepsinde de hamile olabilirmiyim diye sormuşsun korkun varsa dikkat et arkadaşım bu ne böyle ya önlemini al yada ilişki yaşama bir sürü korunma yöntemi var.............

yine bir sürtünme vakası bence kesin hamilesin

nasıl yaaa sürtünmeylemi hamile kalmışş :52::52::52: kız yok biz öleleim valla sürtünmeyi geçtin ayağımızı havaya dikiyoz saatlerce yatıyoz nakavt :) ALLAHIM ne kadar büyüksün yarabbimmm sen aklıma sahip ol:50::50:

nasıl yaaa sürtünmeylemi hamile kalmışş :52::52::52: kız yok biz öleleim valla sürtünmeyi geçtin ayağımızı havaya dikiyoz saatlerce yatıyoz nakavt :) ALLAHIM ne kadar büyüksün yarabbimmm sen aklıma sahip ol:50::50:

bu ilk değil ki şekerim kk da böyle sürtünmeyle(güya)hamile kalan o kadar çok kişi var ki moda oldu biz bi tarafımızı yırtalım duralım nafile.

Burda bu konularla çok karşılaştığınızı biliyorum.birçoğunuzun senelerce uğraştığınıda.ama sürtünme ile hamilelik o kadar kolay olmasa gerek.öle hamile kaldığını söleyenler normal ilişki yaşamıştır bence.bnmki sürtünme ve dün yaptırdığım kan testi negatif 11 gün sonra yaptım hamile olsam değer mutlaka oynardı

Burda bu konularla çok karşılaştığınızı biliyorum.birçoğunuzun senelerce uğraştığınıda.ama sürtünme ile hamilelik o kadar kolay olmasa gerek.öle hamile kaldığını söleyenler normal ilişki yaşamıştır bence.bnmki sürtünme ve dün yaptırdığım kan testi negatif 11 gün sonra yaptım hamile olsam değer mutlaka oynardı

madem sürtünmeyle olmayacağını biliyorsun o zaman ne diye buraya konu açıpta soruyorsun :19:

Aynen katiliyorum size saatlerce ayaklarimizi havaya dikmeler kalca altina yuksek yastiklar koymalar daha neler yapiyoruzda olmuyor senelerdir ugrasmalarima ramen yine sonuc 0-0

bu ilk değil ki şekerim kk da böyle sürtünmeyle(güya)hamile kalan o kadar çok kişi var ki moda oldu biz bi tarafımızı yırtalım duralım nafile.

Ya arkadaşlar bizler neden bu kadar çok uğraşıyoruz ki doktordur odur budur şudur bizlerde sürtünmeyi denemeliyiz sizler de ayni fikirdemisiniz günümüzde gercekdende moda oldu gencler hic geleceklerini dusunmeden surtunmeyle iliskiye giriyor ya bi an kendini kaptirip kizlik zarlari bozulsa

Insan ne kadar olamayacağını bilsede içine şüphe düşüyor işte .

arkadaşım sen aylardır bu şüpheyle yaşıyorsun zaten...prezervatif diye bir korunma yöntemi var...partnerine söyle onu kullansın madem akıllanmıyosun 1 değil 2 değil bari önlemini al bizleri çıldırtma her ay böyle konular açıp...:20::41::45::84::95::99:tamam mı.....

Back