Kanayan yara

Size şöyle ayrılmalı terkedilmeli konu olsaydı nasıl mutlu olurdunuz demi? Hadi başka konulara

bu cevap size hiç yakışmamış , bende aynı düşünceyle konunuza girdim ,

ama dişini çektirmiş dr söylediği tükürme dediğini duymamış gelmiş bize afra tafra yapan bir kadın konu açmış ,

Size şöyle ayrılmalı terkedilmeli konu olsaydı nasıl mutlu olurdunuz demi? Hadi başka konulara
Bir derdim var başlığı altında kanayan yaram diye konu açarsanız herkes aynı şekil anlar.
Sizi kibledim bdv konusu değil bu.
Hadi başka kapıya

Pamukla bölgeye tampon yapın orda kalsin ve asla tükürmeyin yoksa kanamaniz kesilmez doktorun söylemiş olması lazım ben dis cektirdigimde uyarmislardi

Aman Tanrim! Hanimefendi sakin olun dalga gecmedim. Ben de cok cektim disten, hem de hamileyken. Saka yaptim sadece, gecmis olsun yine de

Yanlis anladınız arkadasi bence. Bende oyle anladim çünkü:)
Bende ilk defa dis cektirdigimde ,bilmiyordum cok kaniyormus. Tukurmekde daha cok kanamaya sebep veriyormus. Ben hafifce kanin agzimdan cikmasini saglayip peceteyle siliyordum.2 saate en az normale dönmüştü. Belki daha cok.

Konu dun acilmis ama belki baskalari okur diye de yazdim. Gecmis olsun

Teşekkür ederim. Akşam panik olunca ters anladım :) Akşam çok panik olunca ters anladım:) kanayan yer tükürmekle daha fazla oldu. Teşekkür ederim güzel dileğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…