Sigara içmiyorum ama tükürdümHerhangi bir şekilde tükürme yaptınız mu? Veya sigara kullandınız mı?
Size şöyle ayrılmalı terkedilmeli konu olsaydı nasıl mutlu olurdunuz demi? Hadi başka konularaNedense baslikta mecaz yaptiginizi dusundum.
Evde pamukta spançta yok malesefPamuk isirin
Evde pamukta spançta yok malesef
Oncelikle tukurugunu yutmaya calis, tukurme. Tukurdukce kanamayi tetiklersin. Yarim saat pamuk isir.. agzini calkalaman icin bi ilac verdi mi doktor?Merhabalar
Hemen konuya giriyorum. Bugün diş çekimi yaptırdım ama diş eti hastalığımda olduğu için diş çektirdiğim yer şuan çok kanıyor ne yapabilirim sizce? şuan acile gidebilecek durumda değilim. Sadece başımı dik tutsamda kanıyor. Yardımcı olur musunuz? Başına böyle birşey gelen var mı?
Biraz önce özelden diş hekimi hanımefendi yazdı çok yardımcı oldu pecete koydum. Teşekkür ederimTemiz bi bezle kanama yerine baskı yapın tükurmeyin biraz sabredip... heralde durur bu şekilde
Benim diş eti sorunum olduğundan birde üstüne tükürdüğümden kanama fazla oldu ama pecete koydum teşekkür ederim yorum içinOncelikle tukurugunu yutmaya calis, tukurme. Tukurdukce kanamayi tetiklersin. Yarim saat pamuk isir.. agzini calkalaman icin bi ilac verdi mi doktor?
Ben deNedense baslikta mecaz yaptiginizi dusundum.
Diş çekiminden sonra kesinlikle tükürmemeniz gerekiyor. Gerçi sıkıntıyı çözmüşsünüz ben görene kadar. Çok geçmiş olsunSigara içmiyorum ama tükürdüm
Bu nasıl cevap?Size şöyle ayrılmalı terkedilmeli konu olsaydı nasıl mutlu olurdunuz demi? Hadi başka konulara
Muayyen gününüzdesiniz herhalde.Size şöyle ayrılmalı terkedilmeli konu olsaydı nasıl mutlu olurdunuz demi? Hadi başka konulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?