• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanatsiz Melegim

Calyp5o

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
13
14
88
Merhaba hanimlar. 11 kasim 2015 tarihinde dunyalar guzeli,cennet kokulu oglumu kucagima aldim.Down sendromlu,guzel gozlu,tatli guluslu minicik bir adam.Dogdugunda down sendromlu oldugunu bilmiyordum.Buyuk bir sok yasadim.Cok uzuldum,agladim,icimde ki yangini tarif edecek bir kelime yok.Megerse ne kadar da gormezden geliyormusuz boyle cocuklari.Ne kadar da farkinda degilmisiz. sahip olana kadar bende bilmiyordum.Simdi oglusum 5 aylik.Bosuna aglayip uzulmusum.Boyle bebek bekleyen annelere sesleniyorum.Uzulup aglamayin ve bir melekle yasamanin keyfini cikarin..

Ahh ne şanslısınız sevgili anne... Down sendromlu çocuklar bu dünyada saf sevgiyi taşıyan tek ve çok özel varlıklardır. Asla karşılık beklemezler, sizi kocaman sevgiyle ve içten gülen gözleriyle severler. Size naçizane tavsiyem (Özel Eğitim Öğretmeni olarak) lütfen oturduğunuz ilin en iyi rehabilitasyon merkezini araştırın ve en erken ne zaman başlanabilirse o zaman özel eğitime başlayın. Şimdiden bol bol konuşun. O da bir birey ve sahip olduğu +1 kromozom onu eksik değil fazla yapar :) Olumsuz şeyler söyleyenler olacaktır. Hiçbirine kulak asmayın. Benim lise-1 e giden down sendromlu bir öğrencim var, dünyalar tatlısı bir kız :) Aklınıza takılan bir şey olursa ya da merak ettiğiniz ben elimden geleni seve seve yaparım. Sık bakamıyorum haftanın 5 günü sabah 9 akşam 5 okulda yoğun çalışıyorum. Yine de yapabileceğim bir şey olursa beklerim. Sizi ve minik meleğinizi öpüyorum. (:

Ahh ne şanslısınız sevgili anne... Down sendromlu çocuklar bu dünyada saf sevgiyi taşıyan tek ve çok özel varlıklardır. Asla karşılık beklemezler, sizi kocaman sevgiyle ve içten gülen gözleriyle severler. Size naçizane tavsiyem (Özel Eğitim Öğretmeni olarak) lütfen oturduğunuz ilin en iyi rehabilitasyon merkezini araştırın ve en erken ne zaman başlanabilirse o zaman özel eğitime başlayın. Şimdiden bol bol konuşun. O da bir birey ve sahip olduğu +1 kromozom onu eksik değil fazla yapar :) Olumsuz şeyler söyleyenler olacaktır. Hiçbirine kulak asmayın. Benim lise-1 e giden down sendromlu bir öğrencim var, dünyalar tatlısı bir kız :) Aklınıza takılan bir şey olursa ya da merak ettiğiniz ben elimden geleni seve seve yaparım. Sık bakamıyorum haftanın 5 günü sabah 9 akşam 5 okulda yoğun çalışıyorum. Yine de yapabileceğim bir şey olursa beklerim. Sizi ve minik meleğinizi öpüyorum. :-)
Henuz 5 aylik olmasina ragmen yuzunde kocaman bir gulumseme var melegimde.3. ayindan itibaren fizik terapi ve ince motor gelisimine basladik biz kuzumla.Cok gayretli ve azimli pasam masallah.Olumsuzluklarla henuz karsilasmadik mutlaka olacaktir fakat esim ve ben olumsuzluklara kulaklarimizi kapadik.Simdilik hersey yolunda.Yolunda da gidecek insallah.ilginiz icin cok tesekkur ederım..bebegimle bende sizi kocaman opuyoruz

Merhaba hanimlar. 11 kasim 2015 tarihinde dunyalar guzeli,cennet kokulu oglumu kucagima aldim.Down sendromlu,guzel gozlu,tatli guluslu minicik bir adam.Dogdugunda down sendromlu oldugunu bilmiyordum.Buyuk bir sok yasadim.Cok uzuldum,agladim,icimde ki yangini tarif edecek bir kelime yok.Megerse ne kadar da gormezden geliyormusuz boyle cocuklari.Ne kadar da farkinda degilmisiz. sahip olana kadar bende bilmiyordum.Simdi oglusum 5 aylik.Bosuna aglayip uzulmusum.Boyle bebek bekleyen annelere sesleniyorum.Uzulup aglamayin ve bir melekle yasamanin keyfini cikarin..

Canım allah bağışlasın meleğini..
Testler yapılsa bile allah neyi nasip ettiyse o olur. Sana meleği gönderdi .. Allah bağışlasın canım

Bende downlu bir meleğin halasıyım şanslısınız şanslıyız.31 günlükken öğrendik bizde ogluşumuzun downlu oldugunu cok agladik ama gecti alıştık çok sevdik Allah ayırmasın hicbirimizi o meleklerden.egitime en müsait genetik farklılık down sendromu.bizimki 10 yaşında ilkokul 2.sınıfta suanda aynı zamanda yasam kocu ve ozel alt sınif hocasiyla calısıyor.normal cocuklardan farklı oldugu cok sey var ama olsun bunada sükür.sizin bebeginizinde yolu bahtı hep acık olsun inşallah

Bende downlu bir meleğin halasıyım şanslısınız şanslıyız.31 günlükken öğrendik bizde ogluşumuzun downlu oldugunu cok agladik ama gecti alıştık çok sevdik Allah ayırmasın hicbirimizi o meleklerden.egitime en müsait genetik farklılık down sendromu.bizimki 10 yaşında ilkokul 2.sınıfta suanda aynı zamanda yasam kocu ve ozel alt sınif hocasiyla calısıyor.normal cocuklardan farklı oldugu cok sey var ama olsun bunada sükür.sizin bebeginizinde yolu bahtı hep acık olsun inşallah
Allah uzun omurler versin.İyi insanlarla karsilastirsin evlatlarimizi.

Back
X