• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanatları geniş ve düşük burunlular kime ameliyat olacak ???

Sense-90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
9
0
1
34
Arkadaşlar ben ne yapacağını şaşırdım . bir sürü doktor arastiriyorum instagram da hepsini takip ediyorum ama benim burun tipini kim daha iyi yapar bilmiyorum ..Barış Çakır ,Emre İlhan ,S.Emre Üregen ,Abdülkadir Göksel, Muhammet dilber ,ve daha niceleri.. Güzel ve dogal bir burun istiyorum bu tip bir burun ameliyatı olan ya da bilen var mi lütfen yardımcı olun ..

Merhaba Sense-90 kesinlikle Doç.dr Gürkan Kayabasoglu tavsiye ederim sana. 2 Yıl önce kendisi ile yolum kesişti... Burnumun doğal duruşunda ve rahat nefes alışımdan ötürü kendisinden çok memnun kaldım.

ben de bu arayıştayım
berker büyükgüral'ın asistanıyla görüştüm kalın deri geniş burunlardan korkmayın kesinlikle geç olsada istenilen verim alınıyor dedi
bilmiyorum kafam karışık benim de

Bizim burun ucu olduğu için genelde açık yapıyorlar Berker bey de öyle :/ ben de iz olsun istemiyorum offf :(

Bizim burun ucu olduğu için genelde açık yapıyorlar Berker bey de öyle :/ ben de iz olsun istemiyorum offf :KK43:
tercihe bağlı değil midir acaba
kapalı olmak istesek kapalı yapmazlar mı
siz berker beyle görüştünüz mü

Arkadaşlar, Dr. İlgi Güler de güzel burunlar yapmış. Bi araştırabilirsiniz.

Back