• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanamam var

t.arslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
15
3
88
merhaba ,
6+1 hamileyim 2 gündür çok az kanamam oluyor dün dr gittim vajinal muayene etti sadece keseyi gördü ve içerde kanama oluşmuş dedi ilk kan testim 1193 ayın 2 sinde yaptırmıştım dün yapılan kan testinde 6865 çıktı ve dr progesteron verdi o kdr korkuyorum ki bi erken doğum bi boş gebelikten sonra bunda da birşey çıkacak diye. bebeğin daha görülememesi beni iice endişendirdi 6 haftalık hamileyim ve alttan muayenede sadece kese gözüktü. kesenin çapı L 5,87mm d 4,19 mm çıktı bana çok küçük geldi bu konuda tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim. Şoktayım sanki hiç birşey hissetmiyorum.:5:

merhaba ,
6+1 hamileyim 2 gündür çok az kanamam oluyor dün dr gittim vajinal muayene etti sadece keseyi gördü ve içerde kanama oluşmuş dedi ilk kan testim 1193 ayın 2 sinde yaptırmıştım dün yapılan kan testinde 6865 çıktı ve dr progesteron verdi o kdr korkuyorum ki bi erken doğum bi boş gebelikten sonra bunda da birşey çıkacak diye. bebeğin daha görülememesi beni iice endişendirdi 6 haftalık hamileyim ve alttan muayenede sadece kese gözüktü. kesenin çapı L 5,87mm d 4,19 mm çıktı bana çok küçük geldi bu konuda tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim. Şoktayım sanki hiç birşey hissetmiyorum.:5:

Canim biz bebegi 8 haftalikken gormustk pirinc tanesi kadardi.. 3 aylikkende kalp atsini gormustuk.. gec olabiliyo bazen takma kafana.. ama hamileliginin baslarindasn kanamanin olmasi normal degil... tutunma evresi faln dikkat etbol bol uzan ayaklarini kaldirip uzan.. testin sonuclarida gayet iyi cikmis. Ben 7haftalikken test yaptrmistm 8671 cikmisti..

Canim biz bebegi 8 haftalikken gormustk pirinc tanesi kadardi.. 3 aylikkende kalp atsini gormustuk.. gec olabiliyo bazen takma kafana.. ama hamileliginin baslarindasn kanamanin olmasi normal degil... tutunma evresi faln dikkat etbol bol uzan ayaklarini kaldirip uzan.. testin sonuclarida gayet iyi cikmis. Ben 7haftalikken test yaptrmistm 8671 cikmisti..
çok sağol cnm o kadar tedirginim ki anlatamam kanamamın sebebi progestoronumun hamile kalmadan önce çok düşük olması olabilir miş . ilacı dünden beri kullanıyorum ve çok daha iyi gibi. Cvb ın içinde çok tşkr ederim içim rahatladı artık beklemekten başka çarem yok. Allah bebeklerimize sağlık sıhat versin inşallh.

canım sen olabildigince kafanı rahat tut hiçbişey olmaz Allahın izniyle inşallah relax ol sadece gerisini Allaha bırak

cnm merhaba daha bugün arkadaşımla konuştum ondada aynı sıkıntı vardı kanaması olduğunu söylemedi ama çok geç bebeği görmüşler hep kesesi boş görünüyormuş kesesi olduğundan küçük duruyomuş 3 aylıkken kalp atışı başlamış şu an çok şükür 7 aylık hamile 2 ayı var doğumuna içini ferah tut sen dua et bol bol. allah hepimize yardım etsin yarın bende beklerimin sağlığına bakmaya gidicem inş sağlıkları yerindedir sende bana dua et olur mu öptüm:54:

canım öncelikle ALLAH KUCAĞINA almayı nasip etsin. benim 9. ve 16. haftalarımda aşırı kanamam oldu 1.5 ay yattım hiç kalkmadım nerdeyse umudumu tam anlamıyla kaybettim son yatışımda bi dr dediki bazı kadınların plesenta yerleşmesi 20. haftaya kadar zor olabiliyor ve kanamalar oluyor dedi. dediği gibi 20. haftadan sonra lekeler kayboldu sen canını sıkma bebeğini düşün ve dinlen geçmiş olsun :nazar:

Back