• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam var gebemiyim yardımmm..!!!

Suhedaaaresul4406

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
23
-1
1
22
Merhaba arkadaşlar geçen ay gebelik belirtilerim vardi gecikme beklerken tam tersi iki gün erken adet oldum adetim bitti üzerinden 12 gün geçti kanamam başladı ama az az kahverengi geliyordu bu üç gün devam etti kanamam şuan yok ama ara ara kasık ağrılarım var cevremdekiler düşük olabilir diyolar kimileri kimyasal dış gebelik diyor kimileride kist vardır o patlamıştı diyor sizin fikriniz nedir ben gebelikten şüpheleniyorum sekiz aydır da bebek için uğraşıyoruz aranızda yaşayan varsa fikri olan varsa yazabilir mi lütfen şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar geçen ay gebelik belirtilerim vardi gecikme beklerken tam tersi iki gün erken adet oldum adetim bitti üzerinden 12 gün geçti kanamam başladı ama az az kahverengi geliyordu bu üç gün devam etti kanamam şuan yok ama ara ara kasık ağrılarım var cevremdekiler düşük olabilir diyolar kimileri kimyasal dış gebelik diyor kimileride kist vardır o patlamıştı diyor sizin fikriniz nedir ben gebelikten şüpheleniyorum sekiz aydır da bebek için uğraşıyoruz aranızda yaşayan varsa fikri olan varsa yazabilir mi lütfen şimdiden çok teşekkür ederim
Tam olarak bende böyleyim şuan3. Gün bugün çok az damla gibi sildikçe geliyor günlük pedi doldurmuyor bile kahverengi akıntı bata 4 yada 5 gün var 28 29 gündür döngüm bende çok merak ediyorum bilen varsa yardımcı olsun. Başka belirtin var mı?

Canım gebeliğe dair bir belirtim yok ama kasik ağrılarım var bide bu aralar sabahları çok zor uyaniyorum onun dışında bir belirtim yok ama ara kanamalar normal değil diyorlar illaki bir sebebi var biliyorum o yüzden adet günümü bekliyorum o zamn her şey belli olacak ama gebe kalmayı da İnan çok istiyorum ikimizin de hakkında hayırlısı olsun inşallah

doktora gitseniz diyorum, nasıl olur sizce?
Gittim doktora bana düşük başlamış olabilir muhtemelen dediler bende 10 gündür adetten çıktığını söyledim ne ara tuttu ne ara düşüyor dedim ilgilenmedi Per eve gönderdiler adet günümü bekliyorum gebe olma ihtimali vardır diyede dikkat ediyordum fikri olan yazsın dedim doktora gitmeyi bnde biliyorum

Canım gebeliğe dair bir belirtim yok ama kasik ağrılarım var bide bu aralar sabahları çok zor uyaniyorum onun dışında bir belirtim yok ama ara kanamalar normal değil diyorlar illaki bir sebebi var biliyorum o yüzden adet günümü bekliyorum o zamn her şey belli olacak ama gebe kalmayı da İnan çok istiyorum ikimizin de hakkında hayırlısı olsun inşallah
2 yıldır korunmuyorum ben ama hiç gebe kalamadım aşılama oldum 2 kez fayda etmedi çikolata kisti var iki yumurtalığımdada benim o kadarçok istiyorum ki bu ay ama hiç beklentim yoktu eşimle denk gelemedik bile işten dolayı çok ara ara görüştğk ama ara kanama gibi kahverengi akıntı gelince şaşırdım çok düzenlidir regl ve bu yaşımkadar hiç olmadı böyle birşey

Yaşadığınız yerde hastane doktor yok mu şimdi kalkıp ne söyleyelim sizlere doktor bile ultrason la bakıyor ne olduğunuzu anlamak için geciktirmeden doktora görünün

2 yıldır korunmuyorum ben ama hiç gebe kalamadım aşılama oldum 2 kez fayda etmedi çikolata kisti var iki yumurtalığımdada benim o kadarçok istiyorum ki bu ay ama hiç beklentim yoktu eşimle denk gelemedik bile işten dolayı çok ara ara görüştğk ama ara kanama gibi kahverengi akıntı gelince şaşırdım çok düzenlidir regl ve bu yaşımkadar hiç olmadı böyle birşey
Bende sekiz aydır evliyim iki aylık evliyken iki yumurtalığımdada kist çıkmıştı biri 16 cm di digeride 5 cm di ameliyatla aldılar toparlninca iki ay korumalı ilişki yasadim onun dışında hiç korunmadim her ay piskolojikmen mi bilmiyorum kesin bu ay hamileyim derken hep hüsran a uğradım ama bu ay ilk defa başıma bu kanama geldi inşallah beklediğim gibidir gebeyimdir

Yaşadığınız yerde hastane doktor yok mu şimdi kalkıp ne söyleyelim sizlere doktor bile ultrason la bakıyor ne olduğunuzu anlamak için geciktirmeden doktora görünün
Yollar kardan dolayı kapalı zor bela aile hekimine göründüm oda sadece bakmadan fikir üretti düşük olabilir dedi benimde buraya yazma amacım aynı belirtileri yasayipta gebe olan varmı ogrenmek

Sizce bunu düşünemiyor muyuz özel sektör çalışanıyım ha deyince izin alamıyorum ağrı da olmayınca regl geçmesini bekliyorum insanlar da benzer sorunları burda paylaşıyor ve fikir alışverişi yapıyor hoşunuza gitmediyse konu size uymuyorsa cevap vermek zorunda değilsiniz

Cevrenizdekilere sormak yerine neden dr gitmiyorsunuz

Sizce bunu düşünemiyor muyuz özel sektör çalışanıyım ha deyince izin alamıyorum ağrı da olmayınca regl geçmesini bekliyorum insanlar da benzer sorunları burda paylaşıyor ve fikir alışverişi yapıyor hoşunuza gitmediyse konu size uymuyorsa cevap vermek zorunda değilsiniz
Burda yazdığınız çok farklı bir konu çevrenizdeki insanların fikirlerini söylüyorsunuz bunlar olabilir mi diye şimdi bilgimiz ne kadar olsa da bazı konular doktor isj buradan yanlış bir fikir vermek istemiyoruz müneccim değiliz sonuçta doktor bile ultrasonda baktığı halde yanlış teşhis koyabiliyor biz sizleri düşündüğümüz için direk doktor yolunu gösteriyoruz

Tam olarak bende böyleyim şuan3. Gün bugün çok az damla gibi sildikçe geliyor günlük pedi doldurmuyor bile kahverengi akıntı bata 4 yada 5 gün var 28 29 gündür döngüm bende çok merak ediyorum bilen varsa yardımcı olsun. Başka belirtin var mı?
Canım regl oldunmu en son seninde benim gibi kanaman vardı benim şuan adetime 3 gün var daha

Kızlar selam bende birşey sormak istiyorum ama öncelikle belirteyim çalıştığım için hemen doktora gitmeyeyim dedim.
Kasık ağrım var ama böyle sızlar gibi birde akıntım çok olmaya başladı 1 2 gündür hafif midem bulanıyor gibi, dün gece uyuyamadım mide bulantısından. Böyle kusacak gibi değil hani ince ince bulanır ya o şekilde. Daha reglime 2 hafta var. Bunlar hamilelik belirtilerimidir? Kimseye de soramıyorum heycanlanmasınlar diye :)
Yorumlarınız için teşekkürler

Back