• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam var düsük riskim var bakarmisiniz

kbradglll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
38
3
1
24
9 haftalik oldum bugun sabah uyandigimda cok fqzla kanamam olmustu hemen acile gittim serum verdiler tansiyonum cok dusmustu doktoruma goturduler bebegin durumu iyiydi kalp atisi vardi dusuk riskim oldugunu ve hep yatacagimi soyledi poset daha alma eline dedi ilac tedavisi baslatti kanamam durdu ilaclarla nezaman dusuk riski ortadan kalkar basina gelen varmi acaba cok agladim cok uzuldum halada tutamiyorum kendimi agliyorum ilk gebelik :( basina gelip iyi olan varmi acaba

Öncelikle geçmiş olsun. Başıma gelmedi fakat üzme lütfen kendini. Her şey Allah'tan. Nasibinde varsa dünyaya gelir. Senin için dua edeceğim.

9 haftalik oldum bugun sabah uyandigimda cok fqzla kanamam olmustu hemen acile gittim serum verdiler tansiyonum cok dusmustu doktoruma goturduler bebegin durumu iyiydi kalp atisi vardi dusuk riskim oldugunu ve hep yatacagimi soyledi poset daha alma eline dedi ilac tedavisi baslatti kanamam durdu ilaclarla nezaman dusuk riski ortadan kalkar basina gelen varmi acaba cok agladim cok uzuldum halada tutamiyorum kendimi agliyorum ilk gebelik :( basina gelip iyi olan varmi acaba
Çok geçmiş olsun 💐

İlk yerleşme kanaması ,sonra 8. haftada kanama ,15,17,22. haftalar derken sürekli hastanede günlerce yatmak zorunda kaldım yoğun kanamalardan dolayı.Her defasında doktorlar bile umutsuzdu.Şimdi 30. haftadayım .Bol bol dinlenip ilaçlarınızı alın .Sağlıkla ,kolaylıkla gelsin bebeğiniz

Öncelikle geçmiş olsun. Sakin olun stres yapmayın. Aynısı başıma geldi halı kaldırdım kanamam başladı 9 haftalıkta. Hemen doktora gittim devlete Protestan başladık. 2 hafta yattım kalkmadım dinlendim. Sonra biraz daha kanama oldu bu sefer kahverengi gibiydi. O zamanda yattım sonra geçti. Şuan 2 yaşında kızım var. Hiç bi iş yapmayın dinlenin stres yapmayın ağlamayın sizi çok iyi anlıyorum bende çok kötü olmuştum. Ama geçiyor yiyeceği ekmeği varsa oluyor olmuyorsa da olmuyor. İlk gebeliğim de kalbî durmuştu kanama olanda aynı olacak diye çok korkmuştum ama şuan sağlıklı siz dua edin önleminizi alın gerisi olur inşallah.

Merhaba bende 6 haftalık hamileyim ilk hamileliğim 2 hafta önce keseyi gördüm geçen hafta kontrole gitmeden önceki gün kanamam oldu kontrolde doktor tekrardan 5 haftaya düştü süreyi 1 gece hastanede yattım serum progestan fitil ve iğne şeklinde kullandım geçti derken dün tekrar bir kanama oldu ve kendi kendine geçti.Bugün sabah doktora gittim kesenin rahme yerleştiğini kesenin düzgün olduğunu vs söyledi ama boş gebeliğe de çevirebilir dedi bende bekliyorum bakalım sizin için dua edeceğim bol bol Allah bu mübarek günde bebeğimizin alacağı nefes olur kan can olur inşallah sıkmayın canınızı bir pıhtı tanesinden yaratan Allah alanda o verende o.

bende düsük önleyici ilaçlar 17.haftaya kadar kesilmedi. bana sadece yürüyüş dısındaki egzersizler yasaklanmıştı. onun dısında ev işlerini vs yapabiliyordum.

siz de üzülmeyin. insallah güzel ilerler her sey

6 hafta civarında kahverengi lekelenmem vardı. Doktorum progestan başlamıştı ve 17.haftaya kadar devam ettim. Alacak nefesi vardı kızım sağlıklı doğdu yaşına geldi nerdeyse. İlk hamileliğimde bir sorun yaşamamıştım fakat rutin kontrole gittiğimde kalp atışı durmuştu kanamam yoktu. Sonuç olarak ömrü varsa her türlü yaşıyor.

Hepinize çok tesekkür ederim kanamam durdu ağrılarim devam ediyor ben hic bi is yapmazdim agir kaldirmazdim benim tek suphem idrar yolu enfeksiyonu cok siddetli yanma idrar yaparken yanma sari akinti olurdu bunlar olmadan once doktorum bakmisti temiz cikmisti bi kac gun sonra bunlar basladi ve yanmadan uyyamiyorum doktora dun dedim ustune basa basa bakmadi kesinlikle belkide coğaldı bu 😶 tetikledi yoksa ben zaten hep dinleniyordum is yapmiyodum herseyim temiz cikmisti aklima baska bisi gelmiyor okadar cok yanma varki dayanilcak gibi degil hamilelerin kullandigi enfeksiyon hapini kullanacam neredeyse o derece geçsin diye

Hepinize çok tesekkür ederim kanamam durdu ağrılarim devam ediyor ben hic bi is yapmazdim agir kaldirmazdim benim tek suphem idrar yolu enfeksiyonu cok siddetli yanma idrar yaparken yanma sari akinti olurdu bunlar olmadan once doktorum bakmisti temiz cikmisti bi kac gun sonra bunlar basladi ve yanmadan uyyamiyorum doktora dun dedim ustune basa basa bakmadi kesinlikle belkide coğaldı bu 😶 tetikledi yoksa ben zaten hep dinleniyordum is yapmiyodum herseyim temiz cikmisti aklima baska bisi gelmiyor okadar cok yanma varki dayanilcak gibi degil hamilelerin kullandigi enfeksiyon hapini kullanacam neredeyse o derece geçsin diye
Yanma varsa kesin enfeksiyon vardır gidin o şikâyetinizi söyleyin idrar tahlili yapsınlar. Şase verir antibiyotik verir ihmal etmeyin. Enfeksiyon tehlikeli.

Merhaba ,
Çok benzer bir süreçten geçiyorum
10+5teyim bugün
İlk kanama 6. Haftada oldu doktor direkt progestan başlattı
8+3’te doktor düşük riski geçti ve her şey yolunda diyerek progestanı bıraktırdı
10+0da tekrar kanalı lekelenmem başladı, doktor tekrar progestan başlattı tüm işleri yasakladı sadece yatıyorum
Bugün 10+5te yine kanlı akıntım başladı
Gerçekten çok moralim bozuluyor, umudum o kadar azaldı ki
Böyle olup sağlıklı doğanlar var mı? Ara kanamalar bana normal gelmiyor. Düşük yapmaktan da çok korkuyorum düşükle ilgili bilgim bile yok

Back
X