- 10 Şubat 2012
- 471
- 865
-
- Konu Sahibi sensiz_olmazki
sizlerin kac cikmisti kan sonuclariniz?Bu sabah testte gebe oldugumu ogrendim ama 1 2saat sonra koyu pembe kan gelmeye baslbasladi.adetim 2 gun gecti .bcg 43.84 cikti ne dersiniz Dusuk mu yapiyorum sizce?
sizlerin kac cikmisti kan sonuclariniz?
Kan testini adetin gecikince mi yaptırdın vişneli turtam?Kac gun gecince veya kac gun kala yaptrdın?Benim kırmızı -pembe geliyo.Acaba yarına da yaptırsam mı kan testini?Canim ben ilk idrar testi ile ogrendim sonra kanda 60.43 cikti. 2 gun sonra kahverengi leke gelmeye basladi aksam esimle hemen acile kostuk tekrar kan verdik 244 cikti.
Doktor sordu devam ediyormu yok kesildi dedim kesilmisti.
Progestan verdi ve 1 hafta yattim( sadece wcye kalktim).
Cok sukur bisi olmadi umarim gecer.
Ama benim kan gelmedi sadece leke geldi..
Kan testini adetin gecikince mi yaptırdın vişneli turtam?Kac gun gecince veya kac gun kala yaptrdın?Benim kırmızı -pembe geliyo.Acaba yarına da yaptırsam mı kan testini?
Yo gitmedim doktora.telefonla gorustuk.iki gun sonra yap dedi o da ama iste icim rahat etsin diye yaptirsam mi diyirum.yukseldigini gorursem rahatlarim birazcik.cnm bem 1.ci testi 3 gün kala yaptırdım .
Regl günü leke geldi yarım saat sürmedi ve 7 8 damla bişiydi.
2.testi tam regl günü yapıldı leke geldi die düşükmü die bakıldı çok şükür yüksek çıktı.
sen doktora gitmedin mi ?
doktor tarhih verir ama genelde 2 gün sonra yapılıo
2 günde bir artış gösterio 2 kat
Yo gitmedim doktora.telefonla gorustuk.iki gun sonra yap dedi o da ama iste icim rahat etsin diye yaptirsam mi diyirum.yukseldigini gorursem rahatlarim birazcik.
Dedim ben progestanii.gebeligin devam edip etmedigini anlayim ona gore vericem dedi.sana sadece 2 gün sonra kan testi mi yap dedi
ee kanamam var diosun ya düşükse allah korursun ?
progestan iğne vurması gerekmez mi bana ögle yapıldı ve hapla devam ettim 1 hafta yattım Saçmalık
entresanmış cnm dondum kaldım valla müdehale edilmedigi içinnDedim ben progestanii.gebeligin devam edip etmedigini anlayim ona gore vericem dedi.