- 2 Haziran 2016
- 838
- 391
- 33
Amin inşallah cümlemiz burdaki herkes mutlu olsunÇok şükür canım bir ömür mutlu olun hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah cümlemiz burdaki herkes mutlu olsunÇok şükür canım bir ömür mutlu olun hep
Of sıra bende :) resmini görmek isterdim hala duruyorsa ve ben de atayım sana yorum yap :) tecrübelendinAmin inşallah cümlemiz burdaki herkes mutlu olsun
Benim anlamadığım önceki konunuz da siz zaten nişanlınıza kız olmadığınızı söylemiştiniz değil mi? Kanama olmayacak diye niye korktunuz ki?Burda birkaç kez konu acmisligim var beni takip edenler var bilenler var bire bir konustugum insanlar var hiymen ameliyatı oldum korudum aman tuttu tutmadı sıkıntıları çektim bu piskolojiypiskolojiyi allah kimseye vermesin sonra açıldığını düşündüm o panikle doktora mesaj attim resim yolliyim diyorum olmaz diyo gidemiyoruz hastalık var en sonunda ne olursa olcak artık dedim ama kanamam oldu ve buraya yazmak istedim nika h yaptım kanamam oldu ufacık bir açılma ile kanama olmıycak diye korkmuştum ama oyle olmuyomuş hayret ettim ama oldu
Yok hiçbirşey durmuyo tutmuyorum artık riskli çünkü ve bir ka c gün buralardayim malum tehlikeli artık buraya girmem görür felan ne olur ne olmazOf sıra bende :) resmini görmek isterdim hala duruyorsa ve ben de atayım sana yorum yap :) tecrübelendin
Söylemeden önceki yaşadıklarımı anlattım ondanBenim anlamadığım önceki konunuz da siz zaten nişanlınıza kız olmadığınızı söylemiştiniz değil mi? Kanama olmayacak diye niye korktunuz ki?