Kanamam oldu bu normal mi ??

Evet yok canim yinede cumaya cagirdi progestan 100mg 3+1 de ekledi ilaclara uzgunum hemde cok...esim hasta annem cevremdekiler cok uzgun ve şokdayiz bu defa cok umitliydik....Allah diyorum baska siginagim yok....

Ve ben de bugun hastaneye gıttım bebegımın kalbi durmuş ölmüş inanin cok kotuyum

Ve ben de bugun hastaneye gıttım bebegımın kalbi durmuş ölmüş inanin cok kotuyum

birbirimizi ancak bu kadar anlayabiliriz yasayan bilir iste...bende hissetmiyorum canim elden gelen birsey yok..cumaya sarkitti dr um tam emin olmak icin ama ben eminim hic hamilelik belirtisi yasamiyorum suan sifir oldu...kismette yokmus ne yapalim olmus gene istesekde istemesekde...kurtajimi saglikli bir sekilde olup ilk adetimizden sonra insallah bu defa sihatli bir gebelik gecirme duasiyla yolumuza onumuze bakacagiz...yazmisdim bu benim 3. Allah hepimizin yuzune baksin yarabbim....dogup sokaga cope atanlara degil biz isteyen senden gelen emirle hayirli evlatlar nasip eyle yarabbim...

Aminnn amin bnde hastaneden şimdi geldım kürtaj yaptılar ilk bebegım cok korltum cok uzuşdum Allah kimseye göstermesin inşlh rabbım en kısa zamanda saglıklı sıhatlı yenı bir bebek nasıp edsın isteyen herkese

Gecmis olsun canim darisi bana bende atlatayim hayirlisi ile kurtaji rahatliyacam...boyle arafda kalmakda bir baska stres zaman gecme bilmiyor bi turlu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…